Οι STRATOVARIUS κυκλοφορούν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ «Survive».

You are currently viewing Οι STRATOVARIUS κυκλοφορούν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του νέου τους άλμπουμ «Survive».

Οι Φινλανδοί Power Metallers STRATOVARIUS, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του νέου τους άλμπουμ «Survive», το οποίο κυκλοφόρησε στις 23 Νοεμβρίου μέσω της Ear Music. Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Mariano Biasin και η παραγωγή έγινε από την Verdadera Imagen.

Ο Jens Johansson σημειώνει: «Περάσαμε πέντε ή έξι μέρες προσπαθώντας να βρούμε τους στίχους για αυτό το τραγούδι. Όταν τελικά καταλήξαμε σε αυτή τη φράση για το ρεφρέν, ήταν ένα καλό τραγούδι για την επιβίωση και όλα έμοιαζαν να ταιριάζουν. Ταιριάζει και με την ιστορία της μπάντας, επειδή καταφέραμε να επιβιώσουμε όσο καιρό έχουμε επιβιώσει. Αυτή η μπάντα έχει περάσει μερικές περίεργες μέρες! Η αρχική σύνθεση σχηματίστηκε το 1984, οπότε η ιστορία είναι μεγάλη. Ήταν στη μέση του καλοκαιριού, υπήρχαν δασικές πυρκαγιές παντού, υπήρχε μια παγκόσμια πανδημία και όλα τα είδη των τρελών πραγμάτων που συνέβαιναν. Μερικοί από τους στίχους είναι ίσως λιγότερο αισιόδοξοι από ό,τι θα μπορούσαν να είναι, αλλά αυτό αντικατοπτρίζει τη διάθεσή μας εκείνη την εποχή. Υπάρχουν και πολλά θετικά πράγματα σε αυτό το δίσκο επίσης!»

Διαβάστε την κριτική του THEGALLERY.GR για το άλμπουμ, ΕΔΩ.


Επτά χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ «Eternal», οι STRATOVARIUS αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την ιδιότητά τους ως βασιλιάδες του Power Metal και επιστρέφουν με ένα μεγάλο μπαμ. Μια καταιγιστική επιστροφή από ένα από τα πιο σημαδιακά συγκροτήματα του Heavy Metal, το «Survive» είναι γεμάτο δυναμική και δράμα, τροφοδοτώντας στην πορεία ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Αλλά το βασικό μήνυμα που μεταφέρει αυτό το εγχείρημα είναι αυτό του αγώνα, της πρόκλησης, της ελπίδας και της νίκης. Με καλύτερο παράδειγμα το βαθιά ξεσηκωτικό ομώνυμο κομμάτι του, το «Survive» είναι το πνεύμα των SRATOVARIUS σε εξαιρετική μουσική μορφή, με όλο το σκοτάδι και το φως που το συνοδεύει.

Λίστα κομματιών:

 1. Survive
 2. Demand
 3. Broken
 4. Firefly
 5. We Are Not Alone
 6. Frozen in Time
 7. World on Fire
 8. Glory Days
 9. Breakaway
 10. Before the Fall
 11. Voice of Thunder

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Survive» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση