Οι THULCANDRA κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Hail The Abyss» & visualizer για το «On The Wings Of Cosmic Fire».

You are currently viewing Οι THULCANDRA κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Hail The Abyss» & visualizer για το «On The Wings Of Cosmic Fire».

Στις 19 Μαΐου, οι Melodic Black/Death Metallers THULCANDRA κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ «Hail The Abyss» μέσω της Napalm records. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα visualizer για το «On The Wings Of Cosmic Fire.»

Ο Steffen Kummerer σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ: «Με το ‘Hail The Abyss’, μετράμε μόλις το 5ο άλμπουμ μέσα σε 20 χρόνια των THULCANDRA. Ένα banger, και ένας ποικιλόμορφος δίσκος που παρουσιάζει ένα μοναδικό μείγμα Black και Death Metal, σε συνδυασμό με κλασικές Heavy Metal δίδυμες κιθάρες. Το άλμπουμ βγήκε εξαιρετικό και ο Dan Swanö παρέδωσε μια υπέροχη μίξη – ωμή, φυσική και αναδεικνύοντας κάθε ξεχωριστό μουσικό του δίσκου. Το ‘Hail The Abyss’ αναμφίβολα μετατράπηκε σε ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα της μακρόχρονης καριέρας μας.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Herbert Lochner

Το «Hail The Abyss», αναδεικνύει την προτίμηση της μπάντας στο σκοτεινό, επιθετικό και μελωδικό Metal, ενώ το άλμπουμ σαρώνει και τρομοκρατεί με την ένταση της κόλασης. Όπως πάντα, οι THULCANDRA έχουν να κάνουν με το vibe – υπάρχει πάντα ένα μοναδικό «συναίσθημα» που είναι ξεκάθαρα old-school, αλλά χωρίς τα κουρασμένα παρελκόμενα του.

Η άνοδος των THULCANDRA πυροδοτήθηκε όταν το γερμανικό συγκρότημα εξαπέλυσε το ντεμπούτο άλμπουμ του, «Fallen Angel’s Dominion», το 2010. Το γκρουπ, με επικεφαλής το ιδρυτικό μέλος και οραματιστή Steffen Kummerer (επίσης γνωστός από τους OBSCURA), εδραίωσε έκτοτε τη χειμαρρώδη κυριαρχία του στο Blackened Death Metal. Οι θλιβερές μελωδικές εκπορεύσεις στους επόμενους δίσκους «Under a Frozen Sun» (2011), «Ascension Lost» (2015), και το κορυφαίο «A Dying Wish» (2021), αφιερωμένο στον εκλιπόντα ντράμερ Chris Kratzer, παγίωσαν τους THULCANDRA ως μια ανώτερη δύναμη, σπρώχνοντας με δεξιοτεχνία τη μαγεία και το μυστήριο του Melodic Black/Death Metal των μέσων των 90s στη σύγχρονη εποχή.

Λίστα ταργουδιών:

 1. In the Eye of Heaven
 2. Hail the Abyss
 3. At Night
 4. Velvet Damnation
 5. On the Wings of Cosmic Fire
 6. Acheronian Cult
 7. As I Walk Through the Gateway
 8. Blood of Slaves
 9. In Darkness We Descend
 10. The Final Closure
 11. The Second Fall (live)
 12. Deliverance in Sin and Death (live)

Μπορείτε να ακούσετε το «On The Wings Of Cosmic Fire» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση