Οι TAAKE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Et Hav Av Avstand» τον Σεπτέμβριο.

You are currently viewing Οι TAAKE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Et Hav Av Avstand» τον Σεπτέμβριο.

Το «Et Hav Av Avstand» είναι το όγδοο full-length άλμπουμ του θρυλικού Νορβηγικού Black Metal συγκροτήματος TAAKE. Αποτελείται από τέσσερα τραγούδια που φτάνουν τα 42 λεπτά, επιδεικνύοντας μερικά από τα καλύτερα τραγούδια που έχει γράψει μέχρι στιγμής αυτή η επική μονομελής μπάντα. Άγριο, αλλά και μελαγχολικό. Έντονα old-school αλλά και προοδευτικό, διατηρώντας αυτή την αφιλτράριστη αίσθηση μοναδικής ωμότητας που είναι συνώνυμη με τον χαρισματικό ήχο και τη μουσική ταυτότητα του Hoest.

Οι TAAKE καταφέρνουν ακόμα να παραμένουν επίκαιροι και στην πρώτη γραμμή του είδους και ο Hoest, ο οποίος παίζει όλα τα όργανα στο άλμπουμ, έχει διασφαλίσει ότι το άλμπουμ είναι εμποτισμένο με τον μοναδικό ήχο των TAAKE ενώ ταυτόχρονα τον εξελίσσει περαιτέρω. Αυτό είναι αναμφισβήτητα TAAKE, και όπως πάντα, μια έντονη δουλειά που εκπλήσσει και συναρπάζει.

Cover photo by Bende Csaba

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου μέσω της Dark Essence Records. Οι οπαδοί πήραν μια γεύση από το άλμπουμ με την κυκλοφορία του «Et Uhyre Av En Kniv» (A Beast Of A Knife), του πρώτου single από το επερχόμενο της μπάντας.

Η ηχογράφηση και παραγωγή του «Et Hav Av Avstand» έγιναν από τον Bjørnar Erevik Nilsen (VULTURE INDUSTRIES) στα Conclave και Earshot Studios του στο Μπέργκεν και η φωτογραφία του εξωφύλλου τραβήχτηκε από τον Bende Csaba.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Denne forblaaste ruin av en bro
  2. Utarmede gruver
  3. Gid sprakk vi
  4. Et uhyre av en kniv

Μπορείτε να ακούσετε το «Et Uhyre Av En Kniv» στο παρακάτω βίντεο:

Αφήστε μια απάντηση