ΤΕΛΟΣ για τους MEGADETH ο κιθαρίστας Kiko Loureiro!

You are currently viewing ΤΕΛΟΣ για τους MEGADETH ο κιθαρίστας Kiko Loureiro!

Με μια λιτή και σύντομη ανακοίνωση στα social media, ο βραζιλιάνος πρώην κιθαρίστας των MEGADETH ανακοίνωσε την αποχώρησή του! Πιο συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ανέφερε:

«Αγαπητοί οπαδοί των Megadeth, Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια απόφαση που δεν ήταν εύκολη για μένα.

Τον Σεπτέμβριο, αναγκάστηκα να απομακρυνθώ από το σκέλος της περιοδείας στις ΗΠΑ για οικογενειακούς λόγους. Κοιτάζοντας το μέλλον, κατά τη διάρκεια του 2024, αναμένουμε ένα ακόμη πιο βαρύ πρόγραμμα περιοδειών για τους Megadeth. Μετά από ενδελεχή προβληματισμό και συζητήσεις με τον Dave Mustaine και τη διοίκηση των Megadeth, συμφωνήσαμε συλλογικά ότι είναι η σωστή κίνηση να παρατείνω την απουσία μου. Δεν θέλω να εμποδίσω κανένα από τα σχέδια της μπάντας ή τη σκληρή δουλειά όλων των απίστευτων ανθρώπων που συμμετείχαν στην περιοδεία.

Τα εννέα μου χρόνια με τους Megadeth ήταν ένα απίστευτο ταξίδι, γεμάτα με αμέτρητες ανατριχιαστηκές στιγμές. Αξέχαστες περιοδείες, ένα βραβείο Grammy για το «Dystopia», μια υποψηφιότητα για Grammy και διάφορες διακρίσεις για το «The Sick, The Dying, and The Dead» είναι μερικά μόνο από τα highlights. Είναι δύσκολο να περιγράψεις με λόγια το μέγεθος αυτών των εμπειριών. Είμαι σίγουρος ότι κάθε λάτρης της heavy metal μπορεί να εκτιμήσει πόσο απίστευτο είναι να παίζεις και να δημιουργείς μουσική σε ένα συγκρότημα που μεγάλωσες ακούγοντας και να μοιράζεσαι τη σκηνή με έναν θρύλο της κιθάρας όπως ο Dave Mustaine, μαζί με εκπληκτικούς μουσικούς όπως ο James LoMenzo και ο Dirk Verbeuren , για να μην αναφέρουμε το απίστευτο πλήρωμά μας.

Ωστόσο, η πιο αγαπημένη πτυχή αυτών των εννέα ετών ήταν να γνωρίσετε τον απίστευτο στρατό των αφοσιωμένων θαυμαστών των Megadeth σε όλο τον κόσμο. Η αφοσίωσή σας είναι εμπνευσμένη και τρέφω τεράστιο θαυμασμό και σεβασμό για όλους εσάς.

Πολύ αγάπη για όλους, τα λέμε σύντομα!»

Να θυμίσουμε οτι ο Lureiro είχε αντικατασταθεί απο τον κιθαρίστα Teemu Mäntysaari για την πρόσφατη περιοδεία των MEGADETH στην βόρεια Αμερική! Απο κει και πέρα, πολλές είναι οι φήμες που μιλάνε για επιστροφή του Marty Friedman στο συγκρότημα! Άλλες φήμες μιλάνε και για επιστροφή των MEGADETH στην Ελλάδα το 2024!! Το μέλλον θα δείξει….

Kiko Loureiro σε ευχαριστούμε για την μουσική που μας προσέφερες αυτά τα 9 χρόνια στους MEGADETH!!!

Αφήστε μια απάντηση