Οι SUICIDAL ANGELS ανακοινώνουν ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Μάρτιο του 2024.

You are currently viewing Οι SUICIDAL ANGELS ανακοινώνουν ευρωπαϊκή περιοδεία για τον Μάρτιο του 2024.

Οι Έλληνες Thrashers SUICIDAL ANGELS ανακοίνωσαν την επερχόμενη ευρωπαϊκή τους περιοδεία για το 2024. Η μπάντα σχολιάζει: «Επιτέλους! Έχουν περάσει δύο χρόνια από τότε που ο κόσμος σταμάτησε να περιστρέφεται και μια θανατηφόρα ασθένεια παραλίγο να καταστρέψει τη ζωή μας. Αυτή είναι η επιστροφή μας!!! Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την επερχόμενη ευρωπαϊκή μας περιοδεία, ολοκαίνουργια μουσική και φυσικά την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ.

ΑΛΛΑ πρώτα απ’ όλα, έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την πρώτη μας headline περιοδεία μετά από αυτό το πιο ανεπιθύμητο παγκόσμιο διάλειμμα! Καλούμε τον καθένα από εσάς να ξεπουλήσει όλα τα club shows μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας! Είναι κάτι που πάντα κάνατε και μέσω εσάς παίρνουμε πίσω όλη τη δύναμη του κόσμου! Έτσι βοηθάτε το συγκρότημα να σταθεί στα πόδια του! Μας ενδυναμώνετε, όπως και όλες τις μπάντες εκεί έξω, μέσα από την τεράστια υποστήριξή σας και μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε! Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας μας καθώς και τα links για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας!

Επιπλέον, μαζί μας αυτή τη φορά θα είναι οι FUSION BOMB, κυριολεκτικά μια βόμβα έτοιμη να εκραγεί, καθώς και οι Hard Rock φίλοι μας από την Ελλάδα, CRIMSON FIRE! Εσείς απλά φροντίστε να παρακολουθήσετε τη Βόμβα και τη Φωτιά που εξαπολύονται!!!

Μείνετε συντονισμένοι και κάντε υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα! Θα επιστρέψουμε με νέα μουσική και φυσικά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του νέου μας άλμπουμ! Εμπιστευτείτε μας όταν σας λέμε ότι αυτή θα είναι μια φοβερή χρονιά! Ευχαριστούμε όλους εσάς εκεί έξω που πιστεύετε ακόμα στους SUICIDAL ANGELS! Onwards and upwards!»

Ημερομηνία περιοδείας Profanation over Europe 2024:

Fusion Bomb – Crimson Fire

01.03. DE – Essen, Turock
02.03. FR – Paris, Backstage By The Mill
03.03. NL – Uden, De Pul
05.03. DE – Hamburg, Logo
06.03. DE – Flensburg, Roxy
07.03. DK – Copenhagen, Beta
08.03. DE – Berlin, Orwo
09.03. DE – Leipzig, Hellraiser
10.03. PL – Warsaw, Voodoo
11.03. PL – Wroclaw, Lacznik
12.03. CZ – Prague, Modra Vopice
13.03. HU – Budapest, Barba Negra
14.03. AT – Vienna, Escape
15.03. DE – Freiburg Im Breisgau, Crash
16.03. CH – Martigny, Sunset Bar
17.03. AT – Salzburg, Rockhouse
19.03. DE – Kassel, Goldgrube
20.03. DE – Wiesbaden, Schlachthof
21.03. DE – Osnabrück, Bastard Club
22.03. NL – Amersfoort, Fluor
23.03. DE – Coesfeld, Fabrik Coesfeld
24.03. DE – Hannover, Cafe Glocksee

Εισιτήρια στο: https://suicidalangels.net/live

Αφήστε μια απάντηση