Οι IRON SAVIOR επιστρέφουν με το νέο τους single και βίντεο «In The Realm Of Heavy Metal» από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Firestar»!

You are currently viewing Οι IRON SAVIOR επιστρέφουν με το νέο τους single και βίντεο «In The Realm Of Heavy Metal» από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Firestar»!

Οι Γερμανοί Power Metaller IRON SAVIOR, έχουν ανακοινώσει την κυκλοφορία του νέου τους στούντιο άλμπουμ με τίτλο «Firestar» για τις 6 Οκτωβρίου από την AFM Records. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει εδώ!

Έχοντας ήδη κυκλοφορήσει δύο τραγούδια από το νέο άλμπουμ, το «Through The Fires Of Hell» και το ομότιτλο, οι IRON SAVIOR πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο του νέου τους single «In The Realm Of Heavy Metal» το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος θα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα επιρροών από Hard Rock μέχρι Pop, όλα υπό το πρίσμα της Heavy Metal για την οποία το συγκρότημα είναι γνωστό και αγαπητό. Αλλά κάποιες φορές μικρές συμπτώσεις ή λεπτομέρειες μπορούν να μετατρέψουν ένα πολύ καλό άλμπουμ σε μια ανεπανάληπτη κυκλοφορία. Στην περίπτωση του «Firestar», αποτελεί έκπληξη ακόμα και για τον Sielck ότι τα νέα τραγούδια ξεπέρασαν το εξαιρετικό «Skycrest» από το 2020. Στην πραγματικότητα, οι ακρογωνιαίοι λίθοι για το επερχόμενο άλμπουμ τους έχουν τεθεί από το δοκιμασμένο και επιτυχημένο πλαίσιο στο οποίο δουλεύουν τα τελευταία χρόνια αν και πλέον τα πράγματα έχουν πάρει μια κάπως διαφορετική κατεύθυνση. «Λίγο πριν οι ηχογραφήσεις οριστικοποιηθούν, εμπνεύστηκα από τη Μούσα ξαφνικά. Έγραψα δύο ακόμα τραγούδια από το πουθενά και άλλαξα ένα τρίτο την τελευταία στιγμή. Και ξαφνικά το «Firestar» έγινε ένα ακόμα καλύτερο άλμπουμ», λέει ο Sielck με ενθουσιασμό, παραδεχόμενος αυτή την αναπάντεχη έμπνευση που προκλήθηκε από ισχυρά συναισθήματα που βίωσε. Το παραπάνω single ήταν ένα από αυτά τα τραγούδια.

Οι IRON SAVIOR δημιούργησαν για ακόμα μία φορά ένα εξαιρετικό στούντιο άλμπουμ που ενισχύθηκε από το artwork του Felipe Machado Franco που αποτυπώνει το διαστημικό σκάφος της μπάντας που έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το 2011. Το κερασάκι στην τούρτα είναι η δυναμική παραγωγή στο Powerhouse Studio στο Αμβούργο με πλήκτρα και χορωδίες που υποστηρίχτηκαν από την 17χρονη κόρη του Sielck και το αγόρι της. Χωρίς αμφιβολία, το νέο άλμπουμ αναμένεται να είναι εκρηκτικό από κάθε άποψη!

“Firestar” track listing:

01. The Titan

02. Curse of the Machinery

03. In the Realm of Heavy Metal

04. Demise of the Tyrant

05. Firestar

06. Through the Fires of Hell

07. Mask, Cloak and Sword

08. Across the Wastelands

09. Rising from Ashes

10. Nothing Is Forever

11. Together as One


For More Info Visit:
www.iron-savior.com

www.facebook.com/ironsavior1996

www.afm-records.de

IRON SAVIOR is:

Piet Sielck (vocals, guitars)

Joachim “Piesel” Küstner (guitars)

Jan S. Eckert (bass)

Patrick Klose (drums)

Αφήστε μια απάντηση