Οι PRIMAL FEAR παρουσίασαν το πρώτο ψηφιακό single από το νέο τους άλμπουμ «Code Red»!

You are currently viewing Οι PRIMAL FEAR παρουσίασαν το πρώτο ψηφιακό single από το νέο τους άλμπουμ «Code Red»!

Οι Γερμανοί metallers PRIMAL FEAR επιτέλους επιστρέφουν. Μετά το πολύ επιτυχημένο άλμπουμ «Metal Commando» (Ελβετία: #6, Γερμανία: #7, Αυστρία: #28 κτλ) το 2020, η μπάντα επιστρέφει με 11 νέα τραγούδια στο «Code Red» που θα κυκλοφορήσει 1/9 από την Atomic Fire. Έχοντας ήδη ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία τους νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ήρθε η ώρα να πάρουμε και μια γεύση από το νέο άλμπουμ μέσω ενός βίντεο για το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ με τίτλο «Another Hero» που δίνει το στίγμα. Ο τραγουδιστής Ralf Scheepers τονίζει για τους στίχους του τραγουδιού: «Μερικές φορές ελπίζω ότι θα εμφανιστεί ένας ήρωας που θα δείξει στον κόσμο πως θα έχουμε ειρήνη και αρμονία».

Δείτε το βίντεο εδώ.

Μπορείτε να κάνετε προπαραγγελία του άλμπουμ σε φυσική μορφή, να το σώσετε στις αγαπημένες σας πλατφόρμες ή να προπαραγγείλετε την ψηφιακή του μορφή εδώ: https://primalfear.afr.link/coderedPR

«Code Red» – Track Listing:

 1. Another Hero
 2. Bring That Noise
 3. Deep In The Night
 4. Cancel Culture
 5. Play A Song
 6. The World Is On Fire
 7. Their Gods Have Failed
 8. Steelmelter
 9. Raged By Pain
 10. Forever
 11. Fearless

Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον μπασίστα και τραγουδιστή Mat Sinner σε συνεργασία με τον τραγουδιστή Ralf Scheepers πριν ο Jacob Hansen αναλάβει το μιξάρισμα και το mastering στα δικά του στούντιο στη Δανία. Ο Stan Decker ανέλαβε το εξαιρετικό εξώφυλλο.

Αφήστε μια απάντηση