Οι PARADISE LOST μοιράζονται την επαναηχογραφημένη έκδοση του «Embers Fire», από το επερχόμενο άλμπουμ «Icon 30».

You are currently viewing Οι PARADISE LOST μοιράζονται την επαναηχογραφημένη έκδοση του «Embers Fire», από το επερχόμενο άλμπουμ «Icon 30».

Οι Βρετανοί πρωτοπόροι του Gothic Metal, PARADISE LOST, μοιράστηκαν την επαναηχογραφημένη έκδοση του «Embers Fire», από το επερχόμενο άλμπουμ «Icon 30».

«Το επαναηχογραφημένο single ‘Embers Fire’, από το ‘Icon 30’, κυκλοφορεί σήμερα με ένα ειδικό βίντεο στίχων που δημιουργήθηκε από τον σπουδαίο Costin Chioreanu της Twilight13Media, ο οποίος έχει σχεδιάσει στο παρελθόν υλικό για τους GHOST, OPETH, NAPALM DEATH και πολλούς, πολλούς άλλους.»

Ο Nick Holmes σχολιάζει: «Ήταν πολύ διασκεδαστικό να ηχογραφήσουμε ξανά το ‘Embers Fire’, το οποίο αποτελεί βασικό κομμάτι του live set από τότε που κυκλοφόρησε. Η εισαγωγή του χρησιμοποιήθηκε ακόμη και για να διαφημίσει το HiFi των πολυτελών αυτοκινήτων Clarion στους γερμανικούς κινηματογράφους. Ο καθένας από εμάς έλαβε ένα στερεοφωνικό αυτοκινήτου, το οποίο εκείνη τη στιγμή ίσως άξιζε περισσότερο από τα πραγματικά μας αυτοκίνητα. Ο Costin έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο βίντεο, ελπίζουμε να το απολαύσετε!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Scott Robinson

Κυκλοφορεί την 1η Δεκεμβρίου σε διπλό βινύλιο, CD και ψηφιακά και έχει ηχογραφηθεί πλήρως εκ νέου, δουλεύοντας και πάλι με τον επί χρόνια συνεργάτη και παραγωγό Jaime Gomez Arellano. «Ξαναηχογραφήσαμε τα φωνητικά και τα ντραμς για το ‘Icon 30’ στο νέο του στούντιο Arda Recorders στο Πόρτο της Πορτογαλίας», αναφέρουν οι PARADISE LOST. «Το υπόλοιπο άλμπουμ ολοκληρώθηκε στα Black Planet Studios του Greg Mackintosh.»

Το «Icon 30» διαθέτει επίσης ολοκαίνουργιο artwork που δημιούργησε ο Scott Robinson και νέες σημειώσεις από τον Nick Ruskell του Kerrang!

Ο Nick Holmes είχε εξηγήσει στο παρελθόν γιατί το άλμπουμ ηχογραφήθηκε εκ νέου και διαθέτει νέο εξώφυλλο: «Το συγκεκριμένο δισκογραφικό συμβόλαιο που υπογράψαμε περίπου την εποχή που υπογράψαμε για το άλμπουμ ‘Icon’ σήμαινε ότι δεν θα είχαμε ποτέ στην πραγματικότητα τα δικαιώματα της μουσικής μας ή του εξώφυλλου, οπότε προχωρώντας προς τα εμπρός, για να επανεκδώσουμε εμείς οι ίδιοι το άλμπουμ για την 30ή επέτειο, ήταν απαραίτητο να ηχογραφήσουμε εκ νέου και να ξαναφτιάξουμε από την αρχή το εξώφυλλο του άλμπουμ.»

Λίστα τραγουδιών:

 1. Embers Fire
 2. Remembrance
 3. Forging Sympathy
 4. Joys of the Emptiness
 5. Dying Freedom
 6. Widow
 7. Colossal Rains
 8. Weeping Words
 9. Poison
 10. True Belief
 11. Shallow Seasons
 12. Christendom
 13. Deus Misereatu

Μπορείτε να ακούσετε την επαναηχογραφημένη έκδοση του «Embers Fire» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση