Οι PANTERA ανακοινώνουν την περιοδεία τους Winter Tour 2024 στη Βόρεια Αμερική με τους LAMB OF GOD.

You are currently viewing Οι PANTERA ανακοινώνουν την περιοδεία τους Winter Tour 2024 στη Βόρεια Αμερική με τους LAMB OF GOD.

Μετά από μια σειρά επιτυχημένων συναυλιών το 2023, οι PANTERA ανακοίνωσαν το Βορειοαμερικάνικο σκέλος της περιοδείας τους μαζί με τους LAMB OF GOD που θα λάβει χώρα τον χειμώνα του 2024.

Η περιοδεία των 14 στάσεων θα ξεκινήσει στις 3/2 από το Sunrise και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου στο Κεμπέκ του Καναδά. Η προπώληση για το fan club ξεκινάει στις 14/11 και η γενική προπώληση στις 17/11 από την επίσημη σελίδα του συγκροτήματος.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τις νέες ημερομηνίες για το 2024. Ανυπομονούμε να δώσουμε το σόου μας σε πόλεις που δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε το 2023. Ελάτε μαζί μας», δήλωσε ο μπασίστας Rex Brown.

Οι PANTERA έπαιξαν τα πρώτα 4 σόου μαζί με τον Zakk Wylde και τον Charlie Benante των ANTHRAX στα τέλη του 2022 ώστε να τιμήσουν τα ιδρυτικά μέλη Dimebag Darrell και Vinnie Paul που δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή. Μέσα στο 2023, ξεκίνησαν σε ένα δικό τους headlining σόου μαζί με τους LAMB OF GOD ενώ παράλληλα άνοιγαν τις συναυλίες των METALLICA στη Βόρεια Αμερική, στο M2 Tour.

Η μπάντα ξεκίνησαν να δίνουν στοιχεία για την περιοδεία τους στα social media το προηγούμενο σαββατοκύριακο με ένα βίντεο κλιπ που έλεγε «Για τους οπαδούς, για τα αδέρφια, για την κληρονομιά».

Από την πλευρά τους οι LAMB OF GOD δήλωσαν «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ακολουθήσουμε τους PANTERA σε ακόμα ένα σκέλος της περιοδείας τους. Θα σας δούμε όλους τον Φεβρουάριο».

Λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, οι PANTERA θα παίξουν στο Download Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έπειτα, θα συνεχίσουν την περιοδεία των METALLICA που ξεκινάει αρχές Αυγούστου.

PANTERA Winter 2024 Ημερομηνίες Βόρειας Αμερικής

Feb. 3 – Amerant Bank Arena – Sunrise, FL
Feb. 5 – Amalie Arena – Tampa, FL
Feb. 7 – Rupp Arena – Lexington, KY
Feb. 9 – Bridgestone Arena – Nashville, TN
Feb. 10 – FedExForum – Memphis, TN
Feb. 13 – T-Mobile Center – Kansas City, MO
Feb. 14 – Pinnacle Bank Arena – Lincoln, NE
Feb. 16 – Canada Life Centre – Winnipeg, MB
Feb. 18 – Resch Center – Green Bay, WI
Feb. 20 – Van Andel Arena – Grand Rapids, MI
Feb. 22 – Madison Square Garden – New York, NY
Feb. 24 – CFG Bank Arena – Baltimore, MD
Feb. 26 – Scotiabank Arena – Toronto, ON
Feb. 27 – Centre Vidéotron – Québec City, QC

Αφήστε μια απάντηση