Οι ONSLAUGHT δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το «Generation Antichrist».

You are currently viewing Οι ONSLAUGHT δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το «Generation Antichrist».

Για τον εορτασμό της 40ης επετείου τους πέρυσι, οι Βρετανοί πρωτοπόροι του Thrash Metal, ONSLAUGHT, επανακυκλοφόρησαν τα τρία τελευταία τους στούντιο άλμπουμ – «Sounds Of Violence» (2011), «VI» (2013) και «Generation Antichrist» (2020) ως κόκκινες εκδόσεις βινυλίου 180 γραμμαρίων σε gatefold sleeve και μια ειδική επετειακή έκδοση του «Sounds Of Violence» ως digipak 2CD που περιλαμβάνει ένα bonus CD.

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του τελευταίου τους άλμπουμ, «Generation Antichrist».

«Είναι ωραίο να ακούς την ηχητική επίθεση του ομότιτλου κομματιού από το τελευταίο studio album των ONSLAUGHT, ‘Generation Antichrist’, να συνδέεται με τα ενεργητικά visuals του headline show που διοργανώσαμε στο Bloodstock Festival του Ηνωμένου Βασιλείου», σχολιάζει η μπάντα. «Κλειδώνει όμορφα τα πράγματα για ένα νέο επίπεδο απόλυτης επιθετικότητας που έχουμε σχεδιάσει για όλους εσάς και έρχεται πολύ σύντομα…»

Νωρίτερα το 2022, οι ONSLAUGHT εισήχθησαν στο «Metal Hall of Fame», χαρακτηριζόμενοι ως «μία από τις πιο άγριες, εκρηκτικές και αμφιλεγόμενες Metal μπάντες που βγήκαν ποτέ από το Ηνωμένο Βασίλειο». Οι ONSLAUGHT ανήκουν σε ένα από τα πιο επιδραστικά και σεβαστά συγκροτήματα του είδους τους. Μέχρι σήμερα, έχουν κυκλοφορήσει επτά στούντιο άλμπουμ, μία συλλογή, τέσσερα singles και δύο ζωντανές ηχογραφήσεις: ένα live άλμπουμ και ένα live DVD.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Generation Antichrist» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση