Οι JUDAS PRIEST εξαπολύουν το νέο τους single «Panic Attack»!

You are currently viewing Οι JUDAS PRIEST εξαπολύουν το νέο τους single «Panic Attack»!

Μετά την καταπληκτική headline εμφάνισή τους στο Power Trip Festival στο Indio, οι JUDAS PRIEST έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το νέο τους single “Panic Attack”, που προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος “Invincible Shield”. Το συγκρότημα αποκάλυψε το “Invincible Shield” στη σκηνή μπροστά σε περίπου 100 χιλιάδες ενθουσιασμένους οπαδούς. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου 2024.

Το “Panic Attack” είναι ένα κλασικό κομμάτι των JUDAS PRIEST στα καλύτερά τους: ανεβασμένες κιθάρες και φωνητικά που θα ανοίξουν την όρεξη των οπαδών τους σε όλο τον κόσμο.

Η αδιαμφισβήτητα πιο σκληρά εργαζόμενη μπάντα στο χώρο του Metal θα ξεκινήσει επίσης μια παγκόσμια περιοδεία το 2024, με το βρετανικό σκέλος να ξεκινά στη Γλασκώβη στις 11 Μαρτίου και να περιλαμβάνει μια συναυλία στην OVO Wembley Arena του Λονδίνου στις 21 Μαρτίου.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο κιθαρίστας των PRIEST Richie Faulkner δήλωσε στην Anne Erickson του Audio Ink Radio ότι το νέο άλμπουμ του συγκροτήματος “ακούγεται υπέροχα. Ήμουν στο Phoenix με τον [παραγωγό και κιθαρίστα της περιοδείας] Andy Sneap και τον Rob πριν από μερικές εβδομάδες, βάζοντας τα φωνητικά”, είπε. “Και είναι πάντα συναρπαστικό να ακούς νέα κομμάτια των PRIEST, γιατί γίνονται κομμάτια των PRIEST όταν τα τραγουδάει ο Rob. Είναι πραγματικά συναρπαστικό, να ακούς αυτή τη χαρακτηριστική φωνή που ακούμε εδώ και δεκαετίες να τραγουδάει νέα πράγματα. Είναι κάτι απίστευτα συναρπαστικό, οπότε ανυπομονώ να τα ακούσει όλα ο κόσμος”.

Τα τελευταία 50 χρόνια οι JUDAS PRIEST έχουν πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο και έχουν εμφανιστεί ως headliners στα μεγαλύτερα στάδια του κόσμου. Με την εξέλιξη της μουσικής και των ζωντανών τους εμφανίσεων ήρθε επίσης μια ισχυρή μοναδική ταυτότητα, μια εμφάνιση που καθόρισε το συγκρότημα και επηρέασε τις μελλοντικές γενιές των Metal συγκροτημάτων σε όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο ο θρύλος των JUDAS PRIEST συνεχίζει να μεγαλώνει. Το 2022 εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall of Fame και ολοκλήρωσαν μια sold-out επαναπρογραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία για την υποστήριξη της 50ης επετείου τους. Καθώς οδεύουμε προς το 2024, οι JUDAS BRIEST συνεχίζουν να διατηρούν το στέμμα τους ως ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίnτεο στίχων για το «Panic Attack» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση