Οι Σουηδοί MISTER MISERY υπογράφουν με την AFM Records και κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο «Roots Of All Evil».

You are currently viewing Οι Σουηδοί MISTER MISERY υπογράφουν με την AFM Records και κυκλοφορούν το νέο τους βίντεο «Roots Of All Evil».

Οι MISTER MISERY υπέγραψαν μία πολύ σημαντική συμφωνία με την εταιρεία AFM Records και για να γιορτάσουν κυκλοφόρησαν το νέο τους βίντεο σε στυλ Halloween για το τραγούδι «Roots Of All Evil. Το τραγούδι είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες.

Οι MISTERY MISERY είναι μια πρωτοποριακή, μοντέρνα μπάντα από τη Σουηδία. Συνδυάζουν τα καθαρά με τα σκληρά φωνητικά, τα εμβατιαριακά ρεφρέν και τα δυναμικά riffs, έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό στυλ που συμπυκνώνει όλα τα μοντέρνα υποείδη της heavy metal.

Από το 2018 όταν και δημιουργήθηκαν, οι MISTER MISTER έχουν κυκλοφορήσει δύο πετυχημένα στούντιο άλμπουμς («Unalive» και «A Brighter Side Of Death») και αρκετά singles. Τώρα, το συγκρότημα ετοιμάζεται για το τρίτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του, ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους με τη βοήθεια της AFM Records και η αρχή γίνεται με το νέο τους βίντεο.

«Το τραγούδι ‘Roots Of All Evil’ μας φάνηκε ως το τέλειο τραγούδι για να ξεκινήσουμε το νέο μας κεφάλαιο», αναφέρει ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Harley Vendetta. «Είναι γρήγορο, βαρύ και έχει όλα εκείνα τα μελωδικά στοιχεία που σε κάνουν να θες να το ακούσεις ξανά και ξανά. Είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει την αγνή ενέργεια συνδυασμένη με το βαρύ θέμα της κατάθλιψης. Οι στίχοι μιλάμε για το τέρας μέσα μας που προσπαθήσει να μας τραβήξει κάτω. Με εμβατηριακά ρεφρέν, γρήγορα riffs και την αίσθηση της τρέλας, σας δίνουμε το πρώτο μας single».

O drummer Rizzy προσθέτει: «Αυτό το τραγούδι συγκεντρώνει τα βαρύτερα συναισθήματα που υπάρχουν μέσα μας και θέλουν να βγουν στην επιφάνεια. Με τα δυνατά του riffs και τα ενεργητικά ντραμς σε κάνει να θέλεις να χτυπήσεις το κεφάλι σου σαν τρελός».

Ο συνιδρυτής και CEO της AFM Jochen Richter, ο οποίος στο τέλος του χρόνου θα αποχωρήσει από την εταιρεία δήλωσε: «Η τελευταία συμφωνία που έκλεισα πριν φύγω από την εταιρεία είναι οι MISTER MISERY. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο ως αποχαιρετιστήρια πράξη. Τα καλύτερα έρχονται τελευταία. Οι MISTER MISERY είναι μοναδικοί, πραγματικά ιδιαίτεροι και θα φέρουν πολύ χαρά στην AFM. Από την άλλη γνωρίζω ότι θα βρίσκονται σε καλά χέρια».

Το συγκρότημα δήλωσε: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση για τη συνεργασία μας με την AFM Records και ξεκινάμε το τρίτο κεφάλαιο της καριέρας μας μαζί τους. Ήδη μπορούμε να αισθανθούμε το πάθος και την αφοσίωση από το πρώτο λεπτό και ανυπομονούμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον με αυτή την συνεργασία!»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Roots Of All Evil» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση