Ο πρώην μπασίστας των CRADLE OF FILTH, τραγουδιστής των HECATE ENTHRONED Jon Kennedy πέθανε σε ηλικία 46 ετών. RIP

You are currently viewing Ο πρώην μπασίστας των CRADLE OF FILTH, τραγουδιστής των HECATE ENTHRONED Jon Kennedy πέθανε σε ηλικία 46 ετών. RIP

Ο Jon Kennedy, πρώην μπασίστας των CRADLE OF FILTH και πρώην τραγουδιστής των HECATE ENTHRONED πέθανε σε ηλικία 46 ετών.

Ο τραγουδιστής των COF, Dani Filth, μοιράστηκε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του πρώην μπασίστα μας Jon Kennedy. Ήταν ένας σπουδαίος μπασίστας και τραγουδιστής που αντικατέστησε τους CRADLE σε μια εποχή τόσο μαγικής σημασίας, χάους και αταξίας.

Θυμάμαι ξεκάθαρα να περνάω μια υπέροχη εβδομάδα στο σπίτι της μαμάς του Jon, λίγο έξω από το Wrexham στην Ουαλία, το 1995. Μαζέψαμε τα δικά μας μαγικά μανιτάρια από ένα τοπικό γήπεδο ποδοσφαίρου και στη συνέχεια παρακολουθήσαμε τους EMPEROR να συγχρονίζονται με το νεοκυκλοφορημένο Aladdin της Disney σε VHS, και μετά πήγαμε να κάνουμε black metal παλαβομάρες. Εκείνες τις μέρες κάναμε πάντα φάρσες και παίζαμε μεταξύ μας. Θα μας λείψει!»

Ο Kennedy αντικατέστησε τον Robin «Graves» Eaglestone κατά τη διάρκεια της περιοδείας Principle Of Evil Made Flesh Tour και συμμετείχε στις πρώτες ηχογραφήσεις για το «Dusk And Her Embrace» και έπαιξε στο «Dusk On Her Embrace – The Original Sin».

Ο Kennedy ήταν επίσης τραγουδιστής και ιδρυτικό μέλος των Βρετανών Symphonic Black Metallers HECATE ENTHRONED, συμμετέχοντας στα δύο πρώτα full-length άλμπουμ τους.

Η μπάντα δηλώνει: «Είμαστε συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι από το θάνατο του αδελφού μας Jon Kennedy. Αυτή δεν είναι μόνο μια τεράστια απώλεια για την οικογένεια και τους φίλους του, αλλά και για τις χιλιάδες οπαδούς της μουσικής και λάτρεις του είδους που άγγιξε και ενέπνευσε.

Το πάθος του Jon για τη μουσική ήταν τεράστιο και κατά καιρούς όλα τον κατέτρωγαν, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο πώς τον σέβονται στη Black Metal σκηνή. Η συνεργασία με τον Jon στη μουσική ήταν διασκεδαστική, εμπνευσμένη και προκλητική, επειδή οποιοσδήποτε με αυτή την ορμή και το πάθος ήταν μια δύναμη και αυτό συνεχίστηκε μετά τους HECATE με όλες τις μουσικές του προσπάθειες μέχρι το τέλος με τους IMPERIAL GENOCIDE. Αλλά αυτό το πάθος συνδυαζόταν με την αγάπη για την οικογένειά του και τους στενούς του φίλους. Ένας στοργικός πατέρας, σύζυγος και γιος.

Οι σκέψεις και οι καρδιές μας είναι με την υπέροχη οικογένειά του σε αυτή την απίστευτα δύσκολη στιγμή. Καθώς θρηνούμε τον αδελφό μας, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί με την οικογένειά του και να σέβεστε τον χώρο τους. Αλλά παρακαλώ raise the horns για τον Jon.

Nos da Jon

Οι δωρεές στο go fund me για να βοηθηθεί η οικογένειά του θα εκτιμηθούν πολύ. https://gofund.me/744c9609 »

Rest In Peace, Jon …
Στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους φίλους του Jon Kennedy.

Αφήστε μια απάντηση