Οι BATUSHKA υπογράφουν με τη Napalm Records.

You are currently viewing Οι BATUSHKA υπογράφουν με τη Napalm Records.

Η Napalm Records είναι περήφανη που συνεργάζεται με ένα από τα πιο συναρπαστικά σχήματα της σημερινής Black Metal σκηνής, καλωσορίζοντας τους BATUSHKA στο ρόστερ της! Προερχόμενη από τις βαθύτερες σκιές της ανατολικής Πολωνίας, η μπάντα μόλις υπέγραψε ένα παγκόσμιο δισκογραφικό συμβόλαιο με την αυστριακή εταιρεία.

Ξεκινώντας με συγκροτήματα όπως οι ABIGOR και οι SUMMONING, η Napalm Records έχει βαθιές ρίζες στο είδος του Black Metal από τις απαρχές της. Τρεις δεκαετίες αργότερα, αυτό το πνεύμα παραμένει ισχυρό και αναμφίβολα ταιριάζει απόλυτα με το όραμα του πολωνικού σχήματος. Μετά το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας, «Litourgiya» (2015), το οποίο απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, ακολουθούμενο από το δεύτερο άλμπουμ «Hospodi» (2019), οι BATUSHKA είναι κάτι παραπάνω από έτοιμοι να μεταφέρουν στο επόμενο επίπεδο την ουσία του μυστικιστικού Black Metal. Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο ανίερο, κατακλυσμιαίο τελετουργικό του σκοτεινού Black Metal!

Οι BATUSHKA σχολιάζoυν σχετικά με την υπογραφή: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε υπογράψει με τη Napalm Records για την κυκλοφορία του επερχόμενου νέου μας άλμπουμ. Έχουμε μια αμοιβαία κατανόηση σχετικά με την αφήγηση αυτής της νέας ιστορίας και τη διάδοση του ευαγγελίου των BATUSHKA σε όλο τον κόσμο. Να είστε σε επιφυλακή για το νέο μας άλμπουμ και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία των BATUSHKA σε όλες τις γωνιές του κόσμου!

Αφού ταξιδέψαμε στη Βόρεια Αμερική και το Μεξικό για το πρώτο μας μακρύ προσκύνημα εκεί, τολμούμε να πούμε ότι αυτή η περιοδεία ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις πιο τρελές μας προσδοκίες! Εκπλαγήκαμε και νιώσαμε ταπεινοί μπροστά σε αυτή την υποδοχή! Γνωρίζουμε ήδη ότι θα επιστρέψουμε στις σκηνές όλου του πλανήτη το συντομότερο δυνατό – όχι μόνο με ένα νέο show, αλλά και με νέα τραγούδια και μια νέα ιστορία.»

Ο διευθυντής A&R της Napalm Records Sebastian Münch δηλώνει: «Οι BATUSHKA είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα Βlack Μetal συγκροτήματα των τελευταίων ετών. Είχαμε την ευχαρίστηση να υποδεχτούμε τους BATUSHKA ζωντανά στη φετινή έκδοση του Metal On The Hill Festival στο Graz της Αυστρίας και εντυπωσιαστήκαμε αμέσως από τη μπάντα ως ένα εξαιρετικό live act και σπουδαίους entertainers. Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος που θα συμμετέχω στην κυκλοφορία του νέου στούντιο άλμπουμ την επόμενη χρονιά. Καλώς ήρθατε στην οικογένεια της Napalm.»

Οι BATUSHKA θα ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία στις 16 Φεβρουαρίου στο Apeldoorn της Ολλανδίας.

European Pilgrimage 2023 & HATE & supports (tba)
16.02.23 NL – Apeldoorn / Gigant
17.02.23 DK – Copenhagen / Hotel Cecil
18.02.23 NL – Sneek / Het Bolwerk
19.02.23 NL – Rotterdam / Baroeg
20.02.23 UK – London / The Dome
21.02.23 UK – Manchester / Rebellion
22.02.23 BE –Antwerp / Venue TBA
23.02.23 DE – Mannheim / MS Connexion
24.02.23 CH – Aarburg / Musigburg
25.02.23 IT – Milan / Legend Club
26.02.23 AT – Salzburg / Rockhouse
27.02.23 CZ – Brno / První Patro
28.02.23 SK – Bratislava / Randall
01.03.23 CZ – Ostrava / Barrak
02.03.23 HU – Budapest / Barba Negra
03.03.23 DE – Zwickau / Club Seilerstraße
04.03.23 DE – Oberhausen / Helvete
05.03.23 DE – Trier / MJC

Αφήστε μια απάντηση