Οι IMPERIAL TRIUMPHANT κυκλοφορούν βίντεο για το «Metrovertigo» και ανακοινώνουν περιοδεία στις ΗΠΑ για το 2023.

You are currently viewing Οι IMPERIAL TRIUMPHANT κυκλοφορούν βίντεο για το «Metrovertigo» και ανακοινώνουν περιοδεία στις ΗΠΑ για το 2023.

Το πειραματικό Metal σχήμα IMPERIAL TRIUMPHANT, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το «Metrovertigo», που προέρχεται από το τελευταίο τους album «Spirit Of Ecstasy», το οποίο κυκλοφόρησε στις 22 Ιουλίου 2022 μέσω της Century Media Records. Η κυκλοφορία του «Metrovertigo» συμπίπτει με την ανακοίνωση της headlining περιοδείας τους στις ΗΠΑ για το 2023, με την υποστήριξη των CLOAK και COUCH SLUT (οι οποίοι θα είναι special guests κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των IMPERIAL TRIUMPHANT, παρέχοντας guest φωνητικά, πνευστά και άλλα).

Ο Zachary Ezrin σχολιάζει: «Οι IMPERIAL TRIUMPHANT θα φέρουν το χάος της Νέας Υόρκης στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ αυτό το χειμώνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που σε αυτή μας την εξόρμηση θα μας συνοδεύουν η Black Metal μπάντα CLOAK και οι συντοπίτες μας COUCH SLUT. Αυτή θα είναι η πρώτη μας headline περιοδεία από το 2021 και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε το χρυσό τελετουργικό μας σε μερικές επιλεγμένες πόλεις. Θα μας συνοδεύουν πνευστά και ειδικοί καλεσμένοι κάνοντας αυτή την περιοδεία μια που δεν πρέπει να χάσετε.»

Επιπλέον, οι IMPERIAL TRIUMPHANT θα παίξουν το «Spirit Of Ecstasy» ολόκληρο με special guests (θα ανακοινωθούν σύντομα) στην κεντρική σκηνή του Roadburn 2023. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε το χρυσό τελετουργικό για άλλη μια φορά στο σπουδαίο φεστιβάλ του Tilburg: Roadburn», δηλώνει το συγκρότημα. «Οι IMPERIAL TRIUMPHANT θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά το ‘Spirit Of Ecstasy’, ολόκληρο, με special guest μουσικούς και σαμπάνια που ρέει. Παρακαλούμε ελάτε μαζί μας σε αυτή την ιερή λατρεία της ηχητικής παραφωνίας.»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο live βίντεο για το «Metrovertigo» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση