Οι Heavy Metallers U.D.O. κυκλοφόρησαν νέο single και bonus τραγούδι με τίτλο «Wilder Life».

You are currently viewing Οι Heavy Metallers U.D.O. κυκλοφόρησαν νέο single και bonus τραγούδι με τίτλο «Wilder Life».

Κλείνοντας μια ιδιαίτερη χρονιά για το συγκρότημα (35 χρόνια από την ίδρυσή τους καθώς και από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ «Animal House») αλλά και για τον ιδρυτή και τραγουδιστή τους Udo Dirkschneider (που τον Απρίλιο έγινε 70 ετών), στις 18/11/2022 οι U.D.O. θα κυκλοφορήσουν ένα best of άλμπουμ με τίτλο «The Legacy» (AFM Records).

To «The Legacy» αποδεικνύει ότι οι U.D.O. δημιούργησαν μερικά κλασικά πλέον αριστουργήματα στην πορεία τους. Η μακροβιότητά τους και η ποιότητά τους είναι μοναδική στη heavy metal μουσική σκηνή. Με τέτοιο εντυπωσιακό ιστορικό τα τελευταία 35 χρόνια, ήταν πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο να συγκεντρώσουν σε ένα διπλό cd τέτοιο υλικό που να ικανοποιήσει τους πάντες. Παρόλα αυτά, το «The Legacy» είναι το πιο εκτεταμένο άλμπουμ που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Περιλαμβάνει 33 κομμάτια από όλα τα στούντιο άλμπουμ τους αλλά και 4 σπάνια τραγούδια τα οποία θα ακουστούν για πρώτη φορά.

Οι U.D.O. μοιράστηκαν μαζί μας ένα από τα bonus tracks με τίτλο «Wilder Life». Προηγουμένως, το συγκεκριμένο τραγούδι είχε κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνική έκδοση του τελευταίου τους άλμπου, «Game Over» και τώρα όλοι οι οπαδοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να το ακούσουν.

Αφήστε μια απάντηση