Οι GHOSTS OF ATLANTIS κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Devil’s Dawn».

You are currently viewing Οι GHOSTS OF ATLANTIS κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Devil’s Dawn».

Οι Βρετανοί Dark Symphonic Metallers GHOSTS OF ATLANTIS, κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Devil’s Dawn», το οποίο είναι και το επίσημο single για την ταινία υπερφυσικού θρίλερ / τρόμου «Witch».

Ηχογραφημένο στα Devil head studios στο Suffolk, το «Devil’s Dawn» περιγράφει μια ιστορία μαγείας, θρησκευτικής άγνοιας και τον συνεχή αγώνα της ανθρωπότητας να βρει τον εαυτό της.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Craig Hinde

Μιλώντας για το single και την ταινία, ο Colin Parks (κιθάρα/backing vocals) λέει: «Το ‘Witch’ είναι μια εκπληκτική ταινία με ανατροπές, άψογο και προκλητικό σενάριο και ένα καστ εξαιρετικού ταλέντου. Αυτή η ταινία είναι ένα πραγματικό διαμάντι, και το single έπρεπε να δημιουργηθεί για να ανταποκριθεί στην αίσθηση της ταινίας. Το ίδιο το τραγούδι, είναι μια απόκλιση από τη συνηθισμένη μυθολογία και τον ήχο των GOA, αλλά νιώθουμε ότι πραγματικά γαλβανίζει τα εγχειρήματά μας μαζί, και είμαστε και οι δύο ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα, και θα είστε και εσείς!!! Έχουμε το προνόμιο να συνεργαζόμαστε με μια τέτοια ομάδα ομοϊδεατών, που είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν ουσιαστικό περιεχόμενο με αντίκτυπο σε όλους εσάς!!!»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «Devil’s Dawn» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση