Οι ELVENKING ανακοίνωσαν το «Reader of The Runes – Rapture» και μοιράστηκαν το πρώτο single και βίντεο!

You are currently viewing Οι ELVENKING ανακοίνωσαν το «Reader of The Runes – Rapture» και μοιράστηκαν το πρώτο single και βίντεο!

Επιστροφή στη φαντασία για τους ELVENKING που στις 28/4/2023 θα συνεχίσουν το επικό τους ταξίδι με το νέο τους άλμπουμ «Reader of The Runes – Rapture», τη συνέχεια του πολύ επιτυχημένου άλμπουμ «Reader of The Runes – – Divination». Η μαγεία είναι πιο έντονη από ποτέ και έχουν συλλάβει ακριβώς την ουσία του heavy metal, pagan metal, folk και melodic metal. Το συγκρότημα ανοίγει νέους μουσικούς ορίζοντες με τη μοναδική τους προσέγγιση στη δυναμική metal. Πριν λίγες μέρες, μοιράστηκαν με τους οπαδούς του το πρώτο βίντεο κλιπ από το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Rapture».

«Μετά από 3 χρόνια απουσίας, αποφασίσαμε να δώσουμε στους οπαδούς μας μια γεύση από το νέο άλμπουμ», δήλωσε ο κιθαρίστας Aydan. O τραγουδιστής Damna δήλωσε επίσης: «Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια τραγούδι και πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα επικό, χαρακτηρίζεται από μία τραγικότητα και αυτό ήταν που θέλαμε να δώσουμε στο κοινό μας. Όσον αφορά τους στίχους υπάρχει τέλεια σύνδεση με το προηγούμενο κεφάλαιο αφού ουσιαστικά είναι η εισαγωγή. Η ιστορία ανοίγει με τον Aναγνώστη των Ρούνων και μαθαίνουμε για τις σκέψεις και τα πλάνα του πριν φτάσουμε στην κορύφωση που περιγράφεται στα υπόλοιπα τραγούδια του άλμπουμ».

Το άλμπουμ «Reader of The Runes – Rapture» γράφτηκε μεταξύ 2020 και 2022 και ηχογραφήθηκε μεταξύ Μαϊου και Οκτωβρίου 2022 από την μπάντα και τον γνωστό παραγωγό Scott Atkins (CRADLE OF FILTH, BEHEMOTH) ο οποίος έκανε και το μιξάρισμα.

Προγραμματισμένο για κυκλοφορία στις 28 Απριλίου 2023 από την AFM Records και η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει σε αυτή τη σελίδα!

Tracklist:

 1. Rapture
 2. The Hanging Tree          
 3. Bride of Night                  
 4. Herdchant
 5. The Cursed Cavalier      
 6. To the North                    
 7. Covenant                           
 8. Red Mist                            
 9. Incantations                     
 10. An Autumn Reverie        
 11. The Repentan

Αφήστε μια απάντηση