Οι CRYPTOSIS αποκαλύπτουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου EP τους «The Silent Call».

You are currently viewing Οι CRYPTOSIS αποκαλύπτουν βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου EP τους «The Silent Call».

Μετά το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Bionic Swarm» το 2021, οι Ολλανδοί Progressive Death / Thrash Metallers CRYPTOSIS συνεχίζουν να διευρύνουν τα όρια του στυλ τους με το νέο τους EP, «The Silent Call», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Δεκεμβρίου μέσω της Century Media Records. Το συγκρότημα αποκαλύπτει ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου EP τους, το οποίο δημιουργήθηκε από την εταιρεία παραγωγής ταινιών F/53.

Εκτός από το ολοκαίνουργιο τραγούδι που χρησιμεύει ως τίτλος αυτής της κυκλοφορίας, το EP περιέχει το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Master Of Life» (από τα sessions του άλμπουμ του 2021) καθώς και ζωντανές εκδόσεις των τραγουδιών «Prospect Of Immortality» και «Transcendence», που ηχογραφήθηκαν στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της τελευταίας ευρωπαϊκής περιοδείας των CRYPTOSIS.

Οι CRYPTOSIS σχολιάζουν σχετικά με το νέο τραγούδι: «Το ‘The Silent Call’ είναι μια προκλητική ματιά σε έναν κόσμο όπου τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και τεχνητού ελέγχου θολώνουν, αφήνοντας τα άτομα να αισθάνονται χαμένα και ασήμαντα μέσα στις εκτεταμένες, τσιμεντένιες ζούγκλες που αποκαλούμε πόλεις. Ένα στοιχειωτικά εσωστρεφές κομμάτι που ρίχνει μια σκιά πάνω από την ανθρώπινη ύπαρξή μας. Είναι ένα ηχητικό ταξίδι που σας καλεί να αναλογιστείτε την πολυπλοκότητα της σύγχρονης ζωής και την απόκοσμη σιωπή των αόρατων δυνάμεων που διαμορφώνουν τον κόσμο μας.»

Το «The Silent Call» λειτουργεί όχι μόνο ως ένα νέο σημάδι ζωής από τους CRYPTOSIS, αλλά και ως μια πρώτη προειδοποιητική βολή εν όψει του νέου στούντιο άλμπουμ της μπάντας, το οποίο ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά.

Λίστα τραγουδιών:

  1. The Silent Call
  2. Master of Life
  3. Prospect of Immortality (live in Athens)
  4. Transcendence (live in Athens)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «The Silent Call» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση