Οι DIMMU BORGIR ανακοινώνουν συλλογή με διασκευές τους, με τίτλο «Inspiratio Profanus».

You are currently viewing Οι DIMMU BORGIR ανακοινώνουν συλλογή με διασκευές τους, με τίτλο «Inspiratio Profanus».

Μετά τα δύο τελευταία επιτυχημένα άλμπουμ τους «Abrahadabra» και «Eonian», οι DIMMU BORGIR προαναγγέλλουν την 30χρονη κληρονομιά τους κυκλοφορώντας, για πρώτη φορά μαζί, μια συλλογή με διασκευές τους. Το άλμπουμ «Inspiratio Profanus» ανακοινώνεται με την κυκλοφορία του καταιγιστικού πρώτου single, «Black Metal» από τους πρωτοπόρους του Extreme Metal, VENOM. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records.

Ο Silenoz σχολιάζει για το άλμπουμ: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του ‘Inspiratio Profanus’! Σκεφτήκαμε ότι ήταν καιρός να συγκεντρώσουμε επιτέλους τις διασκευές που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να δώσουμε σε αυτές τις εκτελέσεις ένα ανανεωμένο mastering, όλα σε ένα πακέτο, αναδεικνύοντας μερικές από τις πολλές επιρροές μας!»

Ο Silenoz δηλώνει σχετικά με το τραγούδι: «Το ‘Black Metal’, το κομμάτι και η προέλευσή του, διαθέτει κάτι πραγματικά αρχέγονο, ωμό και ατίθασο. Υπάρχει ανομία και κίνδυνος που συνδέεται με αυτό. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να συλλάβουμε το πνεύμα του rock ‘n roll των αρχαίων θεών 24 χρόνια μετά. Το κάναμε σωστά; Νομίζω πως ναι.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Black Metal (VENOM cover)
  2. Satan My Master (BATHORY cover)
  3. Dead Men Don’t Rape (G.G.F.H. cover)
  4. Nocturnal Fear (CELTIC FROST cover)
  5. Burn in Hell (TWISTED SISTER cover)
  6. Perfect Strangers (DEEP PURPLE cover)
  7. Metal Heart (ACCEPT cover)
  8. Nocturnal Fear (Celticaly Processed) (CELTIC FROST cover)

Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή του «Black Metal» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση