Οι DIMMU BORGIR κυκλοφορούν τη διασκευή του «Perfect Strangers» των DEEP PURPLE.

You are currently viewing Οι DIMMU BORGIR κυκλοφορούν τη διασκευή του «Perfect Strangers» των DEEP PURPLE.

Οι DIMMU BORGIR έδωσαν στη δημοσιότητα τη διασκευή τους για το «Perfect Strangers» των DEEP PURPLE. Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ με τις διασκευές τους, «Inspiratio Profanus», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 8 Δεκεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records.

Ο Silenoz δηλώνει σχετικά με τη διασκευή του «Perfect Strangers»: «Η ιδέα να κάνουμε το ‘Perfect Strangers’ προέκυψε αρκετό καιρό πριν φτάσουμε στην ηχογράφησή του. Είναι ένα γνωστό τραγούδι από μια πολύ γνωστή μπάντα που έχει επηρεάσει πολλούς να ασχοληθούν με ένα όργανο. Θέλω να πω, υπάρχει κανείς που να μην του αρέσουν οι DEEP PURPLE;! Ενσωματώσαμε τη μικρή μας πινελιά σε αυτό, ενώ ταυτόχρονα θέλαμε να μείνουμε κοντά στο πρωτότυπο. Αλλά ίσως είναι οι πιο προφανείς πτυχές που έρχονται στο μυαλό όταν το ακούς- η ενσωμάτωση μεταξύ των κύριων μουσικών στοιχείων που επίσης χρησιμοποιήσαμε από την αρχή, όπως τα πλήκτρα και οι κιθάρες.»

Ο Silenoz σχολιάζει για το άλμπουμ: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κυκλοφορία του ‘Inspiratio Profanus’! Σκεφτήκαμε ότι ήταν καιρός να συγκεντρώσουμε επιτέλους τις διασκευές που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να δώσουμε σε αυτές τις εκτελέσεις ένα ανανεωμένο mastering, όλα σε ένα πακέτο, αναδεικνύοντας μερικές από τις πολλές επιρροές μας!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Black Metal (VENOM cover)
  2. Satan My Master (BATHORY cover)
  3. Dead Men Don’t Rape (G.G.F.H. cover)
  4. Nocturnal Fear (CELTIC FROST cover)
  5. Burn in Hell (TWISTED SISTER cover)
  6. Perfect Strangers (DEEP PURPLE cover)
  7. Metal Heart (ACCEPTcover)
  8. Nocturnal Fear (Celtically Processed) (CELTIC FROST cover)

Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή του «Perfect Strangers» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση