Οι CATTLE DECAPITATION δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Scourge Of The Offspring».

You are currently viewing Οι CATTLE DECAPITATION δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Scourge Of The Offspring».

Το «Terrasite» είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Gabe Serbian (1 Μαΐου 1977 – 30 Απριλίου 2022)

Το Καλιφορνέζικο Deathgrind σχήμα CATTLE DECAPITATION, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το «Scourge Of The Offspring», από το επερχόμενο άλμπουμ του «Terrasite», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου μέσω της Metal Blade Records. Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Dave Brodsky και την Allison Woest της MyGoodEye.

Αν και πολλές μπάντες έχουν προσπαθήσει, καμία δεν εκφράζει την πραγματική αποκάλυψη που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα τόσο ζωντανά και περιεκτικά όσο οι CATTLE DECAPITATION. Με το «Death Atlas» του 2019, έφτασαν στο αποκορύφωμα αυτού, κάνοντας ίσως κάποιους να πιστέψουν ότι δεν θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω μετά από ένα τέτοιο επίτευγμα, αλλά αλίμονο, επιστρέφουν με το «Terrasite», το οποίο είναι η πιο τολμηρή δήλωση που έχουν κάνει ποτέ.

Ξεκινώντας με το άγριο αλλά στοιχειωτικά μελωδικό «Terrasitic Adaptation» και προχωρώντας μέσα από το αδυσώπητο «We Eat Our Young» και κορυφώνοντας με τα δέκα και πλέον λεπτά του «Just Another Body», είναι ένα άλμπουμ που αλλάζει συνεχώς δυναμική και απαιτεί μια ποικιλία συναισθηματικών αντιδράσεων.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Wes Benscoter

Tο «Terrasite» ωθεί τον ήχο τους περισσότερο σε πιο επικά και ποικίλα εδάφη, και στα χέρια του τραγουδιστή Travis Ryan η κυρίαρχη ιδέα παίρνει μια νέα και ενοχλητική κατεύθυνση. «Ήθελα να κάνω το 180° αντίθετο του ‘Death Atlas’. Είχα ήδη την ιδέα του concept από χρόνια πίσω και αφού το ‘Death Atlas’ ήταν τόσο σκοτεινό και μελαγχολικό, ήθελα ένα εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα – ήθελα αυτό να λαμβάνει χώρα στο φως της ημέρας. Πάντα έβρισκα τον τρόμο κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματικά ανησυχητικό, οπότε ήθελα να σιγουρευτώ ότι αυτό που συμβαίνει στο εξώφυλλο λαμβάνει χώρα στο φως της ημέρας, το οποίο βρίσκει επίσης τη θέση του μέσα στους στίχους.»

Όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει από πού προέρχεται στιχουργικά σε αυτόν τον δίσκο, ο Ryan δηλώνει ειλικρινά: «Aπό ένα μέρος δυστυχίας. Θυμός, οργή, αγανάκτηση, κατάθλιψη, άγχος, μια κακή προοπτική για το είδος μας τόσο σε καθημερινό επίπεδο, όσο και σε ένα ευρύτερο, παγκόσμιο επίπεδο καθώς και σε φιλοσοφικό επίπεδο.

Το τελευταίο single, ‘Scourge Of The Offspring’, αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του concept του άλμπουμ που το πρώτο τραγούδι, ‘Terrasitic Adaptation’, και το εξώφυλλο έθεσαν σε κίνηση. Στο πρώτο τραγούδι, ανακαλύπτουμε τι συμβαίνει στο εξώφυλλο, και αυτό το τραγούδι ασχολείται περισσότερο με το τι θα καταλήξουν να γίνουν τα παιδιά μας – ενήλικοι άνθρωποι, χεσμένοι και αφημένοι να βγάλουν νόημα από αυτόν τον κόσμο, μόνο και μόνο για να καταλήξουν να είναι μέρος του προβλήματος απλά και μόνο με την ύπαρξή τους.»

Σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του «Terrasite», οι CATTLE DECAPITATION θα υποστηρίξουν τους DARK FUNERAL στη φετινή έκδοση του Decibel Magazine Tour. Το ταξίδι ξεκινά την παραμονή της κυκλοφορίας του δίσκου, την Πέμπτη 11 Μαΐου, στη Santa Ana της Καλιφόρνια και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Πρόσθετη υποστήριξη θα παρέχουν οι 200 STAB WOUNDS και οι BLACKBRAID.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Terrastic Adaptation
  2. We Eat Our Young
  3. Scourge of the Offspring
  4. The Insignificants
  5. The Storm Upstairs
  6. …and the World Will Go On Without You
  7. A Photic Doom
  8. Dead End Residents
  9. Solastalgia
  10. Just Another Body

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Scourge Of The Offspring» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση