Οι CARNATION δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Cursed Mortality».

You are currently viewing Οι CARNATION δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Cursed Mortality».

Οι Βέλγοι Death Metallers CARNATION, παρουσίασαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Cursed Mortality», σε σκηνοθεσία του Nick Suchak. Το νέο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Season Of Mist.

Ο frontman Simon Duson σχολιάζει: «Αυτό το τραγούδι αποτυπώνει την ουσία της μουσικής μας εξέλιξης. Είναι ένα επικό ταξίδι που εξερευνά ένα ευρύ φάσμα μουσικών τοπίων, ενώ παράλληλα κοιτάζει πίσω στις κομβικές στιγμές της ζωής. Είμαι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με το πώς έχω ζήσει τη ζωή μου; Πού πήγε λάθος ή πού πήγε σωστά;»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mariusz Lewandowski RIP – Το λογότυπο σχεδίασε ο Christophe Szpajdel (Lord Of The Logos)

Και προσθέτει στο άλμπουμ: «Οι οπαδοί των CARNATION θα βρουν αναμφίβολα αυτό που έχουν αγαπήσει και περιμένει στο ‘Cursed Mortality’. Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να αναμένουν το απροσδόκητο.»

Το σουρεαλιστικό εξώφυλλο του “Cursed Mortality” δημιουργήθηκε από τον αείμνηστο, Mariusz Lewandowski, του οποίου το σκοτεινό και σουρεαλιστικό όραμα αποτυπώνει τέλεια την αίσθηση αυτού του άλμπουμ.

Ο Christophe Szpajdel της Lord Of The Logos δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο λογότυπο και σύμβολο που αντικατοπτρίζει αυτή τη νέα εποχή της CARNATION.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Herald of Demise
  2. Maruta
  3. Metropolis
  4. Replicant
  5. Dutroux
  6. Submerged in Deafening Silence
  7. Cycle of Suffering
  8. Cursed Mortality

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Cursed Mortality» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση