Οι MAYHEM ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους live άλμπουμ «Daemonic Rites».

You are currently viewing Οι MAYHEM ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους live άλμπουμ «Daemonic Rites».

Οι Νορβηγοί πρωτοπόροι του Black Metal MAYHEM θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ, «Daemonic Rites», στις 15 Σεπτεμβρίου μέσω της Century Media Records. Ο δίσκος είναι μια ολοκληρωμένη ματιά στις χαοτικές και έντονες εμφανίσεις της θρυλικής μπάντας από διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια. Το άλμπουμ υπόσχεται να είναι ένα συναρπαστικό ηχητικό ταξίδι για τους οπαδούς και μια απόδειξη της απαράμιλλης live ικανότητας των MAYHEM.

Σε συνδυασμό με την επερχόμενη κυκλοφορία, οι MAYHEM έδωσαν στη δημοσιότητα ένα live βίντεο του πρώτου single «Malum (Live 2022)». Γυρισμένο κατά τη διάρκεια της συναυλίας του συγκροτήματος τον Μάρτιο του 2022 στη Νέα Υόρκη σε συνεργασία με τον διάσημο σκηνοθέτη Zev Deans, το κλιπ περικλείει την ένταση και την αγριότητα που οι MΑΥΗΕΜ μεταφέρουν στη σκηνή.

Ο Necrobutcher δήλωσε: «Θέλαμε να καταγράψουμε πόσο υπέροχα ακούγεται η μπάντα και το σετ μετά από σχεδόν 40 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων. Ως δώρο στους οπαδούς μας, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε αυτή τη ζωντανή ηχογράφηση. Ήξερα από την πρώτη μέρα το 1984 ότι αυτή η μπάντα θα ήταν εξαιρετική – μια από τις καλύτερες μπάντες που υπήρξαν ποτέ! Υποθέτω ότι αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο είμαστε ακόμα εδώ μετά από 39 χρόνια – και συνεχίζουμε.»

Λίστα κομματιών:

 1. Intro
 2. Falsified and Hated
 3. To Daimonion
 4. Malum
 5. Bad Blood
 6. My Death
 7. Symbols of Bloodswords
 8. Voces Ab Alta
 9. Freezing Moon
 10. Pagan Fears
 11. Life Eternal
 12. Buried By Time and Dust
 13. Silvester Anfang
 14. Deathcrush
 15. Chainsaw Gutsfuck
 16. Carnage
 17. Pure Fucking Armageddon

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live βίντεο για το «Malum (Live 2022)» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση