Οι GROOVE THERAPIST αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο “MONOLOGUE”.

You are currently viewing Οι GROOVE THERAPIST αποκαλύπτουν το εξώφυλλο του δεύτερου άλμπουμ τους με τίτλο “MONOLOGUE”.

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία έχει ήδη ξεκινήσει. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες από 15 Ιανουαρίου ενώ η digital κυκλοφορία έχει οριστεί για 15 Φεβρουαρίου. Η μπάντα είναι ενθουσιασμένη με το νέο υλικό και θέλησε να δώσει μια γεύση μέσω του trailer με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο. Το ολοκληρωμένο video θα ανέβει την ημέρα κυκλοφορίας του άλμπουμ. Η σκηνοθεσία του video είναι της Μαρούσας Στρογγιόγλου και γυρίστηκε στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

ΟιGROOVE THERAPIST είναι μια progressive rock/metal μπάντα, που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2012. Η μουσική τους συνδυάζει rock, metal, funk και κλασσική μουσική, με υψηλό επίπεδο ερμηνείας. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Mr. Funker, The Myth» κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2015, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές σε Ευρώπη και ΗΠΑ και έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα σημαντικότερα progressive rock concept άλμπουμ των τελευταίων δύο δεκαετιών!

Τον Απρίλιο του 2017 το συγκρότημα αποφάσισε να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για περιορισμένο αριθμό οπαδών του. Ηχογράφησε ζωντανά το άλμπουμ του «Mr. Funker, The Myth» στα Sierra Studios στην Αθήνα, με παρουσία κοινού και το κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019.

Οι GROOVE THERAPIST εμφανίστηκαν δύο φορές στο Soundart Festival, στη Ρουμανία, τον Μάιο του 2017 και τον Μάιο του 2018, μαζί με Stoned Jesus, Nightstalker, Exivious, Puta Volcano και πολλά άλλα συγκροτήματα. Εμφανίστηκαν επίσης σε αρκετούς χώρους της Αθήνας μαζί με POEM, September Code και άλλες μπάντες.

Το τραγούδι τους “Mirror of Reality” φιλοξενήθηκε το 2017 επίσης στη συλλογή του ProgPower USA. Η μπάντα λίγο πριν την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας ανέβασε trailer για το επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Αφήστε μια απάντηση