Διαγωνισμός WAYFARER στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ πρόσκληση για τη συναυλία τους την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός WAYFARER στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ πρόσκληση για τη συναυλία τους την Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα!

Με αφορμή την συναυλία των WAYFARER η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, στο AN club της Αθήνας, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο MIA πρόσκληση για έναν τυχερό νικητή!

Από τα νεότερα group που κυριαρχούν στη Metal σκηνή, με μόλις 10 χρόνια παρουσίας και 5 ιδιαίτερους δίσκους, οι Αμερικανοί WAYFARER παρουσιάζονται για πρώτη φορά μπροστά στο Αθηναϊκό κοινό, ενώ βρίσκονται στο απόλυτο prime τους. Μαζί τους θα βρίσκονται οι AETHERIAN, μια από τις πιο δυνατές Ελληνικές μελωδικές Death Metal μπάντες, οι οποίοι έχουν στις αποσκευές τους, έναν από τους καλύτερους δίσκους του ιδιώματος των τελευταίων ετών. Τη συναυλία θα ανοίξει το ακουστικό δίδυμο των MANOS SIX + THE MUDDY DEVIL.

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του THE GALLERY, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού (ΕΔΩ) στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE /FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live, στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook (ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός λήγει την Σάββατο, 1 Ιουνίου 2024 στις 19.00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!
Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία των WAYFARER ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση