Διαγωνισμός UNDER THE PAGAN MOON FEST 3 στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ ΔΙΗΜΕΡΕΣ προσκλήσεις για το φεστιβάλ, 1-2 Μαΐου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός UNDER THE PAGAN MOON FEST 3 στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ ΔΙΗΜΕΡΕΣ προσκλήσεις για το φεστιβάλ, 1-2 Μαΐου 2024 στην Αθήνα!

Με αφορμή το Under the Pagan Moon Festival III, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαΐου και την Πέμπτη 2 Μαΐου 2024, στο KYTTARO Live Club της Αθήνας, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ ΔΙΉΜΕΡΕΣ προσκλήσεις για δυο τυχερούς νικητές!

Το Under the Pagan Moon Festival επιστρέφει για δύο συνεχόμενες ημέρες, με αφορμή το νέο album των KAWIR, «Κύδοιμος». Την Τετάρτη 1 Μαΐου, headliners της βραδιάς θα είναι οι Νορβηγοί ANCIENT, που θα παρουσιάσουν ολόκληρο το δεύτερο-φοβερό άλμπουμ τους «The Cainian Chronicle». Πριν απο αυτούς, οι KAWIR θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ολόκληρο το νέο τους άλμπουμ, έχοντας ανανεωμένη ΄΄σύνθεση. Την έναρξη της βραδιάς θα κάνουν οι THE BLACK MONOLITH και οι Black Metallers SAD.

Την Πέμπτη 2 Μαΐου, πρώτοι στο σανίδι θα εμφανιστούν οι EUPHROSYNE. Θα ακολουθήσουν οι Τρικαλινοί MELAN SELAS ενώ στη συνέχεια οι Σέρβοι SVARTGREN θα πάρουν τη σκυτάλη. Το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με τους KAWIR, οι οποίοι αυτήν τη φορά θα παρουσιάσουν υλικό από το παρελθόν τους, δίνοντας έμφαση στις πρώτες κυκλοφορίες.

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του THE GALLERY, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, το post του διαγωνισμού ΕΔΩ μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE/FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook ΕΔΩ τον φίλο/η που θα του προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live!

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 19.00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!
Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Χαίρε Βάκχε!

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ Under the Pagan Moon Festival III ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση