Τουλάχιστον ένας νεκρός και 28 τραυματίες σε κατάρρευση οροφής κατά την διάρκεια Μέταλ συναυλίας στο Ιλινόις της Αμερικής!

You are currently viewing Τουλάχιστον ένας νεκρός και 28 τραυματίες σε κατάρρευση οροφής κατά την διάρκεια Μέταλ συναυλίας στο Ιλινόις της Αμερικής!

Η κατάρρευση της οροφής ενός ιστορικού συναυλιακού χώρου στο Ιλινόις κατά τη διάρκεια της συναυλίας είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί 1 θεατής και να τραυματιστούν ακόμα 28 άτομα.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στο Apollo Theater περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της συναυλίας των MORBID ANGEL, REVOCATION and SKELETAL REMAINS.

Λίγο πριν τις 8 μ.μ. ξεκίνησε δυνατή καταιγίδα με αέρα που σάρωσε την περιοχή. Μέρος της οροφής και το υπόστεγο στην είσοδο του χώρου γκρεμίστηκαν τη στιγμή που στον χώρο βρίσκονταν περίπου 260 άτομα σύμφωνα με τους πυροσβέστες.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφία απο θαμώνα, λίγη ώρα μετά την κατάρρευση της οροφής!

Οι πρώτοι διασώστες που έφτασαν στη σκηνή ξεκίνησαν να βγάζουν τα θύματα κάτω από τα χαλάσματα, ενώ πολλοί απο τους παρευρισκόμενους θεατές βοήθησαν ώστε να απεγκλωβιστεί ο κόσμος και να ελευθερωθεί η έξοδος κινδύνου!

Επιβεβαιωμένα υπάρχει 1 νεκρός και 28 τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, οι 5 εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι υπόλοιποι υπέστησαν ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, τουλάχιστον 20 ασθενοφόρα στάλθηκαν στο θέατρο, το οποίο βρίσκεται περίπου 14 μίλια έξω από το Rockford.

This Post Has 0 Comments

  1. Chris Tsintziras

    H ασφάλεια των χώρων εκδηλώσεων, πρέπει να είναι διαρκές μέλημα των ιθύνοντων

Αφήστε μια απάντηση