Διαγωνισμός THY DARKENED SHADE στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία τους το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός THY DARKENED SHADE στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία τους το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στην Αθήνα!

Με αφορμή την συναυλία των THY DARKENED SHADE, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στο Temple Club της Αθήνας, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ προσκλήσεις για δυο τυχερούς νικητές!

Οι THY DARKENED SHADE επιστρέφουν στην Αθήνα, μετά από 5 χρόνια, με τις στάχτες από την φωτιά που εξαπέλυσε το περσινό τρίτο τους album «Liber Lvcifer II: Mahapralaya» να καίνε ακόμη. Μαζί τους οι NOX FORMULAE σε μία από τις σπάνιες live εμφανίσεις τους, σε μια νύχτα που θα εξαλείψει κάθε άπιστο.

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του THE GALLERY, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού (ΕΔΩ) στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE /FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live, στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook (ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στις 19.00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!
Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία των THY DARKENED SHADE ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση