Διαγωνισμός THRASH ATTACK FEST: SACRIFICIAL DEATH, INCINERATION A.D., ETERNAL, DEATHOPSY, στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ διπλή πρόσκληση για τη συναυλία τους τo Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός THRASH ATTACK FEST: SACRIFICIAL DEATH, INCINERATION A.D., ETERNAL, DEATHOPSY, στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ διπλή πρόσκληση για τη συναυλία τους τo Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην Αθήνα!

Με αφορμή το THRASH ATTACK FEST, στο οποίο θα εμφανιστούν οι μπάντες της Ελληνικής Thrash underground σκηνής SACRIFICIAL DEATH, INCINERATION A.D., ETERNAL, DEATHOPSY και θα πραγματοποιηθεί τo Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στο Piraeus Club Academy της Αθήνας, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΜΙΑ διπλή πρόσκληση για ένα τυχερό νικητή!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του THE GALLERY, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού (ΕΔΩ) στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE/FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live, στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook (ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 19.00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!
Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το THRASH ATTACK FEST ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση