Οι THE MODERN AGE SLAVERY κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Pro Patria Mori».

You are currently viewing Οι THE MODERN AGE SLAVERY κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «Pro Patria Mori».

Το ιταλικό Blackened Deathcore σχήμα THE MODERN AGE SLAVERY, έχει εξαπολύσει ένα εντυπωσιακά όμορφο κινηματογραφικό βίντεο για το νέο τους single «Pro Patria Mori». Το βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον Matteo Ermeti (Nove Film) και συμμετέχει η υπέροχη και ταλαντούχα ηθοποιός Chiara Simonetta. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ του συγκροτήματος «1901 | The First Mother», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου μέσω της Fireflash Records.

Ο τραγουδιστής Giovanni Berselli εξηγεί: «Ο τίτλος – ο οποίος είναι μέρος της φράσης Dulce et Decorum Est Pro Patria Mori από τον Λατίνο ποιητή Οράτιο – κυριολεκτικά σημαίνει πόσο γλυκό και αξιοπρεπές είναι να πεθαίνεις για την πατρίδα σου. Το νόημα αυτής της πρότασης έχει στη συνέχεια ανατραπεί από τον Wilfred Owen που προσπαθεί κατά κάποιο τρόπο να γκρεμίσει την ίδια έννοια του έθνους. Στους στίχους μου προσπάθησα να σκιαγραφήσω, μολονότι χρησιμοποιώ λεπτές εικόνες και αποφεύγω κάθε σαφή αναφορά σε πραγματικά γεγονότα, έναν βασανισμένο κρατούμενο που αναγκάζεται να προδώσει τις πιο βαθιές του αξίες.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ludovico Cioffi

Στο «1901 | The First Mother» το πενταμελές συγκρότημα βρίσκεται κάπου σε ένα τεράστιο φάσμα Blackened Deathcore και Aggressive Metal. Ερχόμενοι εξοπλισμένοι με αλεστικά blast beats, ανελέητα brutal φωνητικά και σφαγιαστικά ταχύτατα μοτίβα διπλού μπάσου ο ήχος τους αναπτύχθηκε και έγινε όλο και πιο μοναδικός με την πάροδο του χρόνου.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Pro Patria Mori
 2. KLLD
 3. Irradiate All the Earth
 4. The Hip
 5. Lilibeth
 6. Overture to Silence
 7. OXYgen
 8. Nytric
 9. Victoria’s Death
 10. The Age of Great Men
 11. Blind (KORN cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Pro Patria Mori» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση