Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε ENA εισιτήριo για την συναυλία των NECROPHOBIC στην Αθήνα, Σάββατο 22 Απριλίου 2023!

Εν όψει της συναυλίας των NECROPHOBIC στην Αθήνα, το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 στο Κύτταρο club, η Demons Gate Productions μέσω του The Gallery: Metal Web Magazine δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει ΕΝΑ εισιτήριο για το εν λόγω live! Τη συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας PIRANHA, με το τελευταίο τους άλμπουμ «Arise from the Shadows» να διανύει ήδη το τρίτο έτος της ύπαρξής του!

Για να μπείτε στην κλήρωση έχετε να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook, δηλαδή μέσα απο εδώ:
https://www.facebook.com/TheGalleryWebMagazine

Β) LIKE και FOLLOW την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που πιστεύετε οτι πρέπει να έρθει στο συγκεκριμένο live μαζί σας, στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού μας, μέσα στην σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023 τα μεσάνυχτα και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα το πρωί. Ο τυχερός/η θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν ηλεκτρονικό εισιτήριο για την συγκεκριμένη συναυλία ΕΔΩ.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook ΕΔΩ.

Υγ. Διαβάστε την δισκοκριτκή του THEGALLERY.GR αναφορικά με το τελευταίο άλμπουμ των NECROPHOBIC “Dawn Of The Damned” του 2020, πατώντας πάνω στην φωτογραφία του εξωφύλλου του!

Αφήστε μια απάντηση