Οι SUFFOCATION παρουσιάζουν visualizer για το νέο τους single «Perpetual Deception».

You are currently viewing Οι SUFFOCATION παρουσιάζουν visualizer για το νέο τους single «Perpetual Deception».

Οι Νεοϋορκέζοι θρύλοι του Death Metal, SUFFOCATION, θα κυκλοφορήσουν το ένατο άλμπουμ τους, «Hymns From The Apocrypha», στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast. Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο visualizer για το δεύτερο single του άλμπουμ, «Perpetual Deception», που δημιουργήθηκε από τον Davide Billia (BrutalDave). Το κομμάτι είναι παραπομπή στο κλασικό κομμάτι των SUFFOCATION, «Jesus Wept».

Ο διάδοχος του «…Of The Dark Light» (2017) και η πρώτη κυκλοφορία με τον νέο τραγουδιστή Ricky Meyers, ωθεί το συγκρότημα στα όρια της ακρότητας και είναι αναμφισβήτητα το πιο δυνατό ηχητικά άλμπουμ του γκρουπ μέχρι σήμερα. Οι SUFFOCATION έχουν επιτύχει την τελειότητα του Death Metal.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Γιάννη Νάκου (Remedy Art Design)

Οι SUFFOCATION χρειάστηκαν περίπου ενάμιση μήνα για να ηχογραφήσουν το «Hymns From The Apocrypha». Βρέθηκαν στο InLine Studio των Hobbs και Boyer στο Long Island. Το δίδυμο έκανε engineering και συμπαραγωγή με τον Christian Donaldson, ο οποίος επίσης επαναπροσλήφθηκε για τη μίξη και το mastering, με τον Dominic Grimard να βοηθάει. Με εντυπωσιακό εξώφυλλο από τον Έλληνα εικονογράφο Γιάννη Νάκο της Remedy Art Design, το «Hymns From The Apocrypha» είναι χαρακτηριστικά SUFFOCATION. Είναι ασυμβίβαστα βίαιο, καλλιτεχνικά τολμηρό και ακουστικά βαρύ. Είναι σαφές ότι οι SUFFOCATION, καθώς οδεύουν προς την 35η επέτειό τους, βρίσκονται στο απόγειο των δυνατοτήτων τους. Death Μetal or die!

Λίστα τραγουδιών:

  1. Hymns from the Apocrypha
  2. Perpetual Deception
  3. Dim Veil of Obscurity
  4. Immortal Execration
  5. Seraphim Enslavement
  6. Descendants
  7. Embrace the Suffering
  8. Delusions of Mortality
  9. Ignorant Deprivation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Perpetual Deception» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση