Οι STRIGOI παρουσιάζουν το νέο τους EP «Bathed In A Black Sun» εν όψει της επερχόμενης κυκλοφορίας του.

You are currently viewing Οι STRIGOI παρουσιάζουν το νέο τους EP «Bathed In A Black Sun» εν όψει της επερχόμενης κυκλοφορίας του.

Οι STRIGOI ήταν ήδη αρκετά «ανησυχητικοί» στο ντεμπούτο άλμπουμ τους. Εξάλλου, η μπάντα αυτή περιλαμβάνει νυν και πρώην μέλη των PARADISE LOST, EXTREME NOIR TERROR, SATYRICON και CARCASS. Αλλά η συνέχεια της βρετανικής Death/Doom μπάντας ώθησε τις αλέθριες ασφυξίες τους σε τόσο άθλια άκρα, που παρήγαγε μια αφθονία σαπίλας.

Το «Bathed In A Black Sun» περιλαμβάνει τέσσερα ακυκλοφόρητα ή αποκλειστικά τραγούδια από τις ηχογραφήσεις του τελευταίου τους άλμπουμ «Viscera», του οποίου το mastering έγινε από τον Brad Boatright και η μίξη από τον Kurt Ballou. Το ομότιτλο κομμάτι ξεχειλίζει καθαρή, απροκάλυπτη βρωμιά, γλοιώδης με sludge riffs και ένα crusty drum groove, ενώ άλλα τραγούδια ξερνάνε punkish riffs πάνω σε δερμάτινα spiked d-beats.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Brian Sheehan (Legerdemain Art)

«Το ‘Bathed In A Black Sun’ είναι εν μέρει γέφυρα, εν μέρει εξορκισμός», γράφει το No Clean Singing. «Οι STRIGOI θα έχουν πάντα αυτό το μεγάλο pit-riff που αναβλύζει από μέσα τους και πρέπει να το απελευθερώσουν με κάποιο τρόπο.»

Το νέο EP των STRIGOI κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου μέσω της Season Of Mist. Αλλά εξ αιτίας του Halloween, μας χάρισαν μια πρώιμη γεύση και από τα πέντε κομμάτια.

«Πεθαίναμε να κυκλοφορήσουμε αυτό το EP ως συμπλήρωμα του ‘Viscera’», λέει ο μπασίστας της μπάντας Chris Casket. «Απολαύστε αυτά τα επιπλέον κομμάτια οργισμένης μοχθηρίας και ψυχρής απόγνωσης.»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Bathed in a Black Sun
  2. The Grotesque
  3. Beautiful Stigmata
  4. A Spear of Perfect Grief
  5. The Construct of Misery

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το «Bathed In A Black Sun» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση