Ο κιθαρίστας των SLAYER Kerry King επιστρέφει με νέο συγκρότημα το 2024!!!

You are currently viewing Ο κιθαρίστας των SLAYER Kerry King επιστρέφει με νέο συγκρότημα το 2024!!!

Ετοιμαστείτε. Επιτέλους συμβαίνει. Πραγματικά αυτή τη φορά. Ο Kerry King θα ξεκινήσει τη νέα του μπάντα το 2024.

Ο πρώην κιθαρίστας των SLAYER είχε αρχικά ως στόχο να ξεκινήσει το επόμενο εγχείρημά του το 2020, αλλά η πανδημία ανέτρεψε αυτά τα σχέδια. Στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, ο King κατά καιρούς υπερθεμάτιζε για το μυστηριώδες νέο του συγκρότημα, υπονοώντας ότι θα ακούγεται πάρα πολύ σαν τους SLAYER και υποσχόμενος ότι «θα είναι πάρα πολύ καλό.»

Το καλοκαίρι του 2022, ο King επιβεβαίωσε ότι ο πρώην ντράμερ των SLAYER, Paul Bostaph, θα συμμετέχει στο συγκρότημα και υποσχέθηκε στους οπαδούς ότι δεν θα «καθυστερούσε πολύ ακόμα» να ξεκινήσει το συγκρότημα.

Τώρα, φαίνεται ότι το 2024 θα είναι όντως η χρονιά που θα ακούσουμε νέα μουσική από τον King, σηματοδοτώντας την πρώτη του μουσική δραστηριότητα από τότε που οι SLAYER έδωσαν τις τελευταίες τους συναυλίες στα τέλη του 2019.

Σε μια νέα σελίδα στο Instagram με τίτλο Kerry King Music, δημοσιεύτηκε μια αινιγματική φωτογραφία που δείχνει την αλυσίδα που ο King φορούσε στο λαιμό του επί σκηνής για χρόνια να ξεκουράζεται πάνω σε κάτι που μοιάζει με σκηνή. Το κείμενο που τη συνοδεύει γράφει απλά: «Έρχεται το 2024…». Αυτό φαίνεται σαν μια πολύ καλή ένδειξη ότι το νέο project του King θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή το επόμενο έτος.

«Με ξέρετε, οπότε ξέρετε πώς θα ακούγεται», σχολίασε το 2022 για το νέο υλικό, το οποίο, όπως είπε το 2021, αντιστοιχεί σε περισσότερο από δύο δίσκους. «Έπαιξα αυτό το νέο τραγούδι σε έναν φίλο μου και του είπα, ‘Αν υπάρχει κάτι που έχω γράψει τα τελευταία χρόνια που ακούγεται σαν SLAYER, είναι αυτό’. Και μου είπε, ‘Αυτό ακούγεται σαν να μπορούσες να το έχεις βγάλει από οποιονδήποτε δίσκο των SLAYER’. Στην πραγματικότητα το έκανα αυτό το riff στα παρασκήνια μιας συναυλίας των SLAYER. Περπατούσαμε προς τη σκηνή και έβγαλα το κινητό μου και το κατέγραψα για να μην το ξεχάσω.

Αυτό στην πραγματικότητα κατέληξε να είναι ένα από τα τελευταία τραγούδια που που ολοκλήρωσα για τα sessions, οπότε όταν αυτό βγει στον αέρα, ή στα καταστήματα, ή στην Apple, ή όπου αλλού αγοράζει ο κόσμος μουσική στις μέρες μας, μπορείτε όλοι να παίξετε το παιχνίδι της μαντεψιάς για το ποιο είναι.»

Πηγή: REVOLVER

Αφήστε μια απάντηση