Οι SCHIZOPHRENIA διασκευάζουν το «Necrophiliac» των SLAYER.

You are currently viewing Οι SCHIZOPHRENIA διασκευάζουν το «Necrophiliac» των SLAYER.

Οι Βέλγοι Death/Thrash Metallers SCHIZOPHRENIA, κυκλοφόρησαν τη διασκευή του «Necrophiliac» των SLAYER, συνοδευόμενη από ένα επίσημο μουσικό βίντεο. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο tribute EP της μπάντας «Chants Of The Abyss», το οποίο θα δει το φως της δημοσιότητας στις 10 Φεβρουαρίου.

Το «Chants Of The Abyss» περιλαμβάνει έξι διασκευές και προσωπικές ερμηνείες διαχρονικών κλασικών τραγουδιών από cult συγκροτήματα όπως οι SLAYER, JUDAS PRIEST, MISFITSs, EXODUS, GBH και MORBID ANGEL, συγκροτήματα που άνοιξαν το δρόμο για πολλούς εκεί έξω και διαμόρφωσαν μια ολόκληρη σκηνή.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mario Lopez

Ο τραγουδιστής και μπασίστας Ricky Mandozzi σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Οι SLAYER ήταν πάντα μια από τις κύριες επιρροές μας, οπότε ήταν εύκολη επιλογή να τους αποτίσουμε φόρο τιμής. Το κάναμε διασκευάζοντας ένα τραγούδι από ένα άλμπουμ, κατά καιρούς υποτιμημένο, αλλά που ενσαρκώνει τον ορισμό του Εxtreme Μetal. Ιδού λοιπόν η δική μας άποψη για ένα τραγούδι που πιστεύουμε ότι αξίζει μεγαλύτερης αναγνώρισης λόγω των νοσηρών του στίχων, των κοφτερών riffs και των σφυροκοπημένων drumbeats. Η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού ήταν συναρπαστική και προκλητική ταυτόχρονα, ειδικά για τον Lorenzo που είχε την ευκαιρία να καλύψει έναν άλλο από τους πιο επιδραστικούς ντράμερ, τον Dave Lombardo, μαζί με τον Pete Sandoval από τους MORBID ANGEL, όχι απλά αντιγράφοντας τις γραμμές των ντραμς τους αλλά δίνοντας τη δική του εκδοχή στα τύμπανα. Ελπίζουμε να απολαύσετε το αποτέλεσμα!»

Λίστα κομματιών:

  1. Necrophiliac (SLAYER cover)
  2. Maze of Torment (MORBID ANGEL cover)
  3. Metal Meltdown (JUDAS PRIEST cover)
  4. Bullet (MISFITS cover)
  5. Strike of the Beast (EXODUS cover)
  6. Race Against Time (GBH cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Necrophiliac» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση