Οι SCHIZOPHRENIA διασκευάζουν το «Bullet» των MISFITS.

You are currently viewing Οι SCHIZOPHRENIA διασκευάζουν το «Bullet» των MISFITS.

Οι Βέλγοι Death/Thrash Metallers SCHIZOPHRENIA, κυκλοφόρησαν τη διασκευή του «Bullet» των MISFITS, συνοδευόμενο από ένα επίσημο μουσικό βίντεο. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο tribute EP της μπάντας «Chants Of The Abyss», το οποίο θα δει το φως της δημοσιότητας στις 10 Φεβρουαρίου.

Το «Chants Of The Abyss» περιλαμβάνει έξι διασκευές και προσωπικές ερμηνείες διαχρονικών κλασικών τραγουδιών από cult συγκροτήματα όπως οι SLAYER, JUDAS PRIEST, MISFITSs, EXODUS, GBH και MORBID ANGEL, συγκροτήματα που άνοιξαν το δρόμο για πολλούς εκεί έξω και διαμόρφωσαν μια ολόκληρη σκηνή.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Mario Lopez

Ο τραγουδιστής και μπασίστας Ricky Mandozzi σχολιάζει σχετικά με το κομμάτι: «Το Extreme Metal στην πρώιμη σύλληψή του είχε βαθιές ρίζες στο Punk, δίνοντας στο Metal την ωμότητα και την αξία του σοκ. Οι MISFITS και ειδικά το τραγούδι ‘Bullet’ είναι ταυτόχρονα σοκαριστικό και πολύ ωμό, ένα τέλειο παράδειγμα των επιρροών του Punk στο Metal. Προσωπικά όταν άκουσα για πρώτη φορά το ‘Bullet’ ως έφηβος ήταν σαν να με χτύπησε κεραυνός. Πάντα πίστευα ότι η μουσική είχε ένα είδος απόκοσμου vibe και οι στίχοι ήταν τόσο φρικιαστικοί που θα ταίριαζαν απόλυτα σε ένα Death Metal τραγούδι. Τέλειο ταίριασμα για μένα! Γι’ αυτό όταν τελικά μας ήρθε η ιδέα να ηχογραφήσουμε ένα EP με διασκευές, το ‘Bullet’ ήταν από τα πρώτα που μας ήρθαν στο μυαλό. Με την ηχογράφησή του μπόρεσα επιτέλους να δώσω τη δική μου ερμηνεία με φωνητικά σε ένα τραγούδι που δεν βαρέθηκα ποτέ να ακούω όλα αυτά τα χρόνια. Προσπάθησα να το κάνω με τον δικό μου τρόπο, όπως το ένιωθα πάντα. Ελπίζω να διασκεδάσετε ακούγοντας αυτό το άλμπουμ όσο κι εμείς επιστρέφοντας σε μερικές από τις βαθύτερες ρίζες μας.»

Λίστα κομματιών:

  1. Necrophiliac (SLAYER cover)
  2. Maze of Torment (MORBID ANGEL cover)
  3. Metal Meltdown (JUDAS PRIEST cover)
  4. Bullet (MISFITS cover)
  5. Strike of the Beast (EXODUS cover)
  6. Race Against Time (GBH cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Bullet» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση