Διαγωνισμός ROTTING CHRIST στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία τους το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός ROTTING CHRIST στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία τους το Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 στην Αθήνα!

Με αφορμή την συναυλία των ROTTING CHRIST στο Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα το Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 στα πλαίσια του Rockwave Nights, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ μονές προσκλήσεις για δυο τυχερούς νικητές! Θυμίζουμε, πως μαζι με τους ROTTING CHRIST, θα εμφανιστούν οι θρυλικοί Έλληνες Black Metallers VARATHRON, ανοίγοντας την μαυρομεταλλική αυτή νύχτα!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού (ΕΔΩ) στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, μέσα από τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE /FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live, στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook (ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024 στις 16:00 το απόγευμα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!

Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία των ROTTING CHRIST ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση