Διαγωνισμός ROTTING CHRIST στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία τους το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη!

You are currently viewing Διαγωνισμός ROTTING CHRIST στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για τη συναυλία τους το Σάββατο, 8 Ιουνίου 2024 στη Θεσσαλονίκη!

Με αφορμή την συναυλία των ROTTING CHRIST η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ προσκλήσεις για δυο τυχερούς νικητές!

Οι ROTTING CHRIST στην εμφάνισή τους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, γιορτάζουν τα 35 χρόνια καλλιτεχνικής τους πορείας και θα έχουν μαζί τους τρία special guest συγκροτήματα: KHIRKI, EUPHROSYNE και TYPHUS.

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του THE GALLERY, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού (ΕΔΩ) στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, μέσα από τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE /FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live, στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook (ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός λήγει την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024, στις 16:00 το απόγευμα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!

Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία των ROTTING CHRIST ΕΔΩ.

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση