Διαγωνισμός PROJECT RENEGADE στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για τη συναυλία τους, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στην Αθήνα!

You are currently viewing Διαγωνισμός PROJECT RENEGADE στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις για τη συναυλία τους, Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στην Αθήνα!

Με αφορμή την συναυλία των PROJECT RENEGADE, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024, στο Temple Club της Αθήνας, το THEGALLERY.GR σε συνεργασία με τους διοργανωτές, πραγματοποιεί ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ ΔΙΠΛΈΣ προσκλήσεις για δυο τυχερούς νικητές!

Οι PROJECT RENEGADE σας καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο του δεύτερου ολοκληρωμένου δίσκου τους με τίτλο «Ultra Terra». Special guest θα είναι οι OATHSWAN, ενω τη βραδιά θα ανοίξουν οι DRAMA PRINCESS, δύο νέα και πολλά υποσχόμενα συγκροτήματα της Ελληνικής Metal σκηνής.

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του THE GALLERY, θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE το post του διαγωνισμού (ΕΔΩ) στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook, μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine (στο Facebook).

Β) LIKE/FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag τον φίλο/η που θα προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live, στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook (ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 στις 19.00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά!
Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Υγ. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία των PROJECT RENEGADE ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση