Οι PESTILENCE ανακοινώνουν τον Roel Käller ως το νέο τους μπασίστα.

You are currently viewing Οι PESTILENCE ανακοινώνουν τον Roel Käller ως το νέο τους μπασίστα.

Ο Roel Käller εντάχθηκε στους Ολλανδούς θρύλους του Death Metal PESTILENCE ως ο νέος τους μπασίστας, αντικαθιστώντας τον Joost van der Graaf, ο οποίος έπαιξε με το συγκρότημα από το 2019 έως το 2023 και ηχογράφησε ένα άλμπουμ – το «Exitivim» του 2021. Πριν από την ένταξή του στους PESTILENCE, ο Käller ήταν περισσότερο γνωστός για τη δουλειά του με τους Symphonic Death Metallers MAYAN.

Ο ιθύνων νους των PESTILENCE, Patrizio Mameli, σχολίασε: «Ο Roel Käller θα αναλάβει τα καθήκοντα του μπάσου από τον Joost van der Graaf. Κάναμε μια πρόβα μαζί του και αποδείχθηκε ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να καλύψει τη θέση. Επιπλέον, είναι ο πιο καλός τύπος, μιλάει καλά, αγαπάει τα ίδια μουσικά στυλ και πέρασε το ωδείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες μπασίστες για το ενδιαφέρον, τον χρόνο και την προσπάθειά τους

Ο Roel Käller πρόσθεσε: «Γεια σε όλους! Γνωρίζω τους PESTILENCE από τα εφηβικά μου χρόνια, οπότε η ένταξή μου σε αυτούς τους τύπους είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ τότε! Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που παίρνω μέρος στην κληρονομιά αυτής της φοβερής μπάντας! Τα παιδιά της μπάντας με υποδέχτηκαν με τον πιο ωραίο τρόπο και η μουσική χημεία είναι ήδη υπέροχη! Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή μαζί τους και να σας γνωρίσω όλους!»

Νωρίτερα το 2023, οι PESTILENCE επανακυκλοφόρησαν τον πρώιμο, κλασικό τους κατάλογο, μέσω της Agonia Records. Τα «Malleus Maleficarum» (1988), «Consuming Impulse» (1989), «Testimony Of The Ancients» (1991) και «Spheres» (1993) έγιναν remastered στο Satanic Audio (BEHEMOTH, AZARATH) για να βελτιωθεί σημαντικά η συνολική ποιότητα του ήχου, με τη χρήση σημερινού εξοπλισμού στούντιο. Τα πρόσφατα remastered άλμπουμ είναι διαθέσιμα σε μια μεγάλη ποικιλία φυσικών μορφών και σε πλατφόρμες streaming.

Αφήστε μια απάντηση