Οι ORTHODOX δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Soaking Nerves».

You are currently viewing Οι ORTHODOX δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Soaking Nerves».

Καθώς οδεύουν προς τις ημερομηνίες της καλοκαιρινής τους περιοδείας, τα ανερχόμενα αστέρια του μεταλλικού Hardcore του Nashville, οι ORTHODOX, κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Soaking Nerves». Παραμένοντας πιστοί στις hardcore ρίζες τους, αλλά και αντλώντας από τις πιο προωθητικές πτυχές του Nü Metal το «Soaking Nerves», διατηρεί μια σύγχρονη πλευρά με ένα κτηνώδες beatdown και ιλιγγιώδη κιθαριστική δουλειά που αγγίζει τα όρια του progressive.

Ο frontman των ORTHODOX Adam Easterling αναλύει το κομμάτι: «Το ‘Soaking Nerves’ είναι ένα τραγούδι για το πως να γίνεις ο εαυτός σου και να αναπτυχθείς μέσα από τη δική σου οπτική γωνία. Σε αυτή την ανάπτυξη, συχνά αποβάλλουμε τις πειθαρχίες που μας επιβλήθηκαν από την οικογένειά μας και μερικές φορές δυσανασχετούμε με τον τρόπο που μας επιβλήθηκαν. Η ανάπτυξη γίνεται απόσταση – και μερικές φορές αυτή η απόσταση διευρύνεται ανάμεσα σε σένα και σε αυτό που ανατράφηκες να αποκαλείς Θεό.»

Οι ORTHODOX θα ξεκινήσουν την headlining «Fortune Favors The Cold Tour» περιοδεία τους, με την υποστήριξη των CHAMBER, MOMENTUM, 156/SILENCE και CELL. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου στο Greensboro, NC στο Rockhouse και θα ολοκληρωθεί στις 13 Αυγούστου στην πατρίδα τους, το Nashville, TN στο Basement East.

«Παρόλο που βρισκόμαστε στο δρόμο με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε περιοδεύσει ως headliner από το 2018!», δηλώνει ο τραγουδιστής Adam Easterling. «Αυτό από μόνο του μας ενθουσιάζει τόσο πολύ που το μόνο που θέλουμε είναι να βγούμε εκεί έξω και να αρχίσουμε να παίζουμε. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να ακολουθήσουμε αυτό που βλέπουμε να είναι ένα πραγματικά ξεχωριστό, βαριάς δυναμικότητας undercard. Δεν υπάρχει ούτε ένα σετ σε αυτό το lineup που να στερείται αντίκτυπου και πιστεύουμε ότι αυτό το καλοκαίρι θα μείνει αξέχαστο σε πολλούς ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας.»

Οι ORTHODOX περιοδεύουν για την υποστήριξη της πιο πρόσφατης κυκλοφορίας τους, «Learning To Dissolve». Το «Learning To Dissolve» κυκλοφόρησε με μεγάλη επιτυχία στις 19 Αυγούστου μέσω της Century Media Records. Πρόσφατα, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από τη συναυλία για την κυκλοφορία του άλμπουμ, που πραγματοποιήθηκε στο The End στο Nashville στις 28 Αυγούστου 2022. Για να πάρετε μια γεύση από την εντυπωσιακή ζωντανή τους εμφάνιση, μπορείτε να δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Soaking Nerves» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση