Οι OMISSION αποκάλυψαν το πρώτο τραγούδι, το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου άλμπουμ τους «Disciples Of Ravens Vengeance».

You are currently viewing Οι OMISSION αποκάλυψαν το πρώτο τραγούδι, το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου άλμπουμ τους «Disciples Of Ravens Vengeance».

Οι Ισπανοί Thrash Metallers, OMISSION, επιστρέφουν με ατελείωτο πάθος για ένα μεταλικό χάος. Πρόσφατα ανακοίνωσαν με μεγάλη υπερηφάνεια το 7ο άλμπουμ τους με τίτλο «Disciples Of Ravens Vengeance» που θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου από την Xtreem Music. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο σε διάφορες μορφές (cd, LP, κασέτα και ψηφιακά).

Οι OMISSION δημιουργήθηκαν το 2002 και θεωρούνται από τους πρωτεργάτες του Ισπανικού Thrash/ Speed Metal στη χώρα τους και έχουν να επιδείξουν μια σημαντική καριέρα με 6 άλμπουμ, demow και splits. Οι πρώτες δύο κυκλοφορίες τους το 2009 και 2011 κυκλοφόρησαν από την Xtreme Music. Με το νέο τους άλμπουμς, οι OMISSION επαναπροσεγγίζουν το αγνό Old school Thrash Metal προσφέροντάς μας μία ανελέητη σφαγή που θυμίζει τις πρώτες μέρες των SODOM, POSSESSED, KREATOR, SLAYER, DESTRUCTION.

Tracklist του “Disciples of Ravens Vengeance”:

  1. Rabid Aggression
  2. Hatred Circles
  3. Shrouded Alive
  4. Roulette
  5. Slow and Crooked
  6. Burn the Cross
  7. Conspiracy From Murks
  8. It’s Better to Burn Out
  9. …Than to Fade Away

Καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για μία ακουστική επίθεση που η μπάντα εξαπολύει. Ακολουθήστε τη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook www.facebook.com/omission.es και πάρτε μια γεύση από το πρώτο τους single.

Αφήστε μια απάντηση