Οι NOCTURNAL BLOODLUST θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Argos» τον Μάιο.

You are currently viewing Οι NOCTURNAL BLOODLUST θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Argos» τον Μάιο.

Η ιαπωνική Metalcore/Deathcore μπάντα NOCTURNAL BLOODLUST, ανακοίνωσε το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια, με τίτλο «Argos», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου.

Ο τίτλος του άλμπουμ «Argos», πήρε το όνομά του από τον εκατόφθαλμο γίγαντα ΑΡΓΟΣ που εμφανίζεται στην ελληνική μυθολογία. Είναι μια αντανάκλαση της αποφασιστικότητας των NOCTURNAL BLOODLUST να κάνουν αυτό το άλμπουμ το πιο δυνατό στην ιστορία της μπάντας.

NOCTURNAL BLOODLUST

Η μπάντα ανακοίνωσε επίσης μια εγχώρια περιοδεία με τίτλο «THE AWAKEN TOUR 22», η οποία θα αποτελείται από 5 στάσεις – Τόκιο, Οσάκα και Ναγκόγια, όπου θα αγωνιστούν σε μια εκδήλωση τύπου «Battle of the Bands».

Έχοντας οργανώσει και πραγματοποιήσει μια 6ήμερη συναυλία “Battle-of-the-bands» πέρυσι, οι NOCTURNAL BLOODLUST έχουν προγραμματίσει να εμφανιστούν και φέτος με συγκροτήματα διαφόρων ειδών, όπως οι PROMPTS, A CROWD OF REBELLION και οι THE KANMURI.

7 Μαΐου (Σάββατο): Kashiwa Dome – Νομός Chiba, Τόκιο
8 Μαΐου (Κυριακή): Yokohama F.A.D. – Νομός Kanagawa, Τόκιο
14 Μαΐου (Σάββατο): CLUB UPSET – Ναγκόγια
21 Μαΐου (Σάββατο): DROP – Οσάκα
11 Ιουνίου (Σάββατο): Shibuya, Τόκιο

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα teaser βίντεο για το «Argos» παρακάτω. Τα αποσπάσματα που παρουσιάζονται είναι εξίσου διατρητικά και σκληρά, στη συνέχεια ατμοσφαιρικά και συναισθηματικά:

Αφήστε μια απάντηση