Ο κιθαρίστας των MORBID ANGEL Trey Azagthoth κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Τάμπα λόγω τραυματισμού στην πλάτη και αφυδάτωσης.

You are currently viewing Ο κιθαρίστας των MORBID ANGEL Trey Azagthoth κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Τάμπα λόγω τραυματισμού στην πλάτη και αφυδάτωσης.

Στις 21 Απριλίου, ο κιθαρίστας των MORBID ANGEL Trey Azagthoth κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στην Τάμπα, Φλόριντα. Το παρακάτω βίντεο από το περιστατικό τον δείχνει να παλεύει να μείνει στα πόδια του και να τον βοηθούν να κατέβει από τη σκηνή μέλη του πληρώματος. Η υπόλοιπη μπάντα έπαιξε άλλα δύο τραγούδια χωρίς αυτόν, αλλά ο τραγουδιστής / μπασίστας Steve Tucker κατέληξε να πει στο κοινό ότι δεν ένιωθε σωστό να παίζει χωρίς τον Trey και ακύρωσε το υπόλοιπο show.

Το Σάββατο, 22 Απριλίου, η μητέρα του Trey, Janell Fulghum Emmanuel, ενημέρωσε για την κατάσταση του γιου της μέσω Facebook. Αποδείχθηκε ότι υπέφερε από τραυματισμό στην πλάτη και αφυδάτωση.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλες τις ευχές σας για τον γιο μου, τον Trey. Όπως φαίνεται, ο Trey ήταν εντελώς αφυδατωμένος. Το πρόβλημα με την πλάτη του οφειλόταν στο ότι γλίστρησε κατεβαίνοντας τις σκάλες του λεωφορείου και χτύπησε την πλάτη του σε μία από τις σκάλες. Αποφάσισαν να προχωρήσουν και να κάνουν μια παράσταση απόψε και απλά ελπίζω και προσεύχομαι να πάνε όλα καλά.

Είχα ένα μήνυμα από τον Dan (Vadim Von / κιθάρα) – είπε ότι ο Trey ξεκουράστηκε χθες το βράδυ και έχει συνέλθει και φαίνεται να είναι έτοιμος. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ οτιδήποτε μπορώ να βρω για απόψε. Όταν επιστρέψει στο σπίτι αύριο, ξέρω ότι θα χρειαστεί ξεκούραση, αλλά πρέπει επίσης να πάρει κάποια ιατρική βοήθεια.

Και πάλι, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Αγαπάει τους θαυμαστές του.»

Αφήστε μια απάντηση