Οι METALLICA μοιράζονται βίντεο από τα παρασκήνια του «Lux Æterna».

You are currently viewing Οι METALLICA μοιράζονται βίντεο από τα παρασκήνια του «Lux Æterna».

Οι METALLICA έδωσαν στη δημοσιότητα υλικό από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του βίντεο για το νέο τους single «Lux Æterna».

Το πεντάλεπτο κλιπ δείχνει τη μπάντα να γυρίζει το βίντεο σε ένα sound stage με τον σκηνοθέτη Tim Saccenti. Τους δείχνει να παίζουν ενώ είναι περικυκλωμένοι από οθόνες τηλεόρασης και τυλιγμένοι από μια καθηλωτική οθόνη λέιζερ. Σε κάποιο σημείο, ο κιθαρίστας Kirk Hammett λέει: «Ουάου, μοιάζει σαν να παίζουμε μέσα σε ένα γαμημένο ηφαίστειο.»

Σε άλλο σημείο του κλιπ, ο Rob Trujillo επισημαίνει ότι η ενορχήστρωση του τραγουδιού ήταν «διαφορετική από ό,τι ήταν πριν από τρεις μήνες», υποδηλώνοντας ότι η μπάντα εξακολουθούσε να δουλεύει πάνω στο κομμάτι μέχρι σχετικά πρόσφατα.

Το «Lux Æterna» είναι το πρώτο single από το επερχόμενο 11ο άλμπουμ της μπάντας, «72 Seasons», που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου 2023 από την Blackened Recordings. Σε παραγωγή του Greg Fidelman μαζί με τους James Hetfield και Lars Ulrich, και με διάρκεια πάνω από 77 λεπτά, το 12-κομματικό «72 Seasons» είναι ο διάδοχος του «Hardwired…To Self-Destruct» του 2016.

Μιλώντας για το concept του άλμπουμ, ο Hetfield λέει: «72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον αληθινό ή τον ψεύτικο εαυτό μας. Η έννοια του ότι μας είπαν ‘ποιοι είμαστε’ οι γονείς μας. Μια πιθανή κατηγοριοποίηση γύρω από το τι είδους προσωπικότητα είμαστε. Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η συνεχής μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων και πώς επηρεάζουν την αντίληψή μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος της ενήλικης εμπειρίας μας είναι αναπαράσταση ή αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Φυλακισμένοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά που κουβαλάμε.»

Λίστα κομματιών:

 1. 72 Seasons
 2. Shadows Follow
 3. Screaming Suicide
 4. Sleepwalk My Life Away
 5. You Must Burn!
 6. Lux Æterna
 7. Crown Of Barbed Wire
 8. Chasing Light
 9. If Darkness Had A Son
 10. Too Far Gone?
 11. Room Of Mirrors
 12. Inamorata

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο από τα παρασκήνια του «Lux Æterna» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση