Οι METALLICA κυκλοφορούν το νέο τους single «Screaming Suicide».

You are currently viewing Οι METALLICA κυκλοφορούν το νέο τους single «Screaming Suicide».

Οι METALLICA παρουσίασαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Screaming Suicide», σε σκηνοθεσία του Tim Saccenti. Το κομμάτι προέρχεται από το 12ο στούντιο άλμπουμ της μπάντας, «72 Seasons», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου από την Blackened Recordings. Σε παραγωγή του Greg Fidelman μαζί με τους James Hetfield και Lars Ulrich, και με διάρκεια πάνω από 77 λεπτά, το «72 Seasons» είναι η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά των METALLICA μετά το «Hardwired…To Self-Destruct» του 2016.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Επιστρέψαμε με άλλο ένα δείγμα από το ’72 Seasons’, το νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου. Το ‘Screaming Suicide’, το δεύτερο κομμάτι που κυκλοφορούμε εκ των προτέρων, είναι τώρα διαθέσιμο για streaming και download και ως instant grat με όλες τις προπαραγγελίες του άλμπουμ.»

Ο James Hetfield προσθέτει: «Το ‘Screaming Suicide’ ασχολείται με τη λέξη ταμπού της αυτοκτονίας. Η πρόθεση είναι να επικοινωνήσουμε για το σκοτάδι που νιώθουμε μέσα μας. Είναι γελοίο να πιστεύουμε ότι πρέπει να αρνηθούμε ότι κάνουμε αυτές τις σκέψεις. Κάποια στιγμή, πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το έχουν σκεφτεί. Το να το αντιμετωπίσουμε είναι σαν να μιλάμε για το ανείπωτο. Αν πρόκειται για μια ανθρώπινη εμπειρία, θα πρέπει να μπορούμε να μιλάμε γι’ αυτήν. Δεν είστε μόνοι.»

Σχετικά με το βίντεο του «Screaming Suicide», οι METALLICA δήλωσαν: «Δουλέψαμε για πρώτη φορά με τον Tim στο ‘Lux Æterna’ και μείναμε τόσο ενθουσιασμένοι που του ζητήσαμε να επιστρέψει για τον δεύτερο γύρο.»

Μιλώντας για το concept του άλμπουμ, ο Hetfield λέει: «72 εποχές. Τα πρώτα 18 χρόνια της ζωής μας που διαμορφώνουν τον αληθινό ή τον ψεύτικο εαυτό μας. Η έννοια του ότι μας είπαν ‘ποιοι είμαστε’ οι γονείς μας. Μια πιθανή κατηγοριοποίηση γύρω από το τι είδους προσωπικότητα είμαστε. Νομίζω ότι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η συνεχής μελέτη αυτών των βασικών πεποιθήσεων και πώς επηρεάζουν την αντίληψή μας για τον κόσμο σήμερα. Μεγάλο μέρος της ενήλικης εμπειρίας μας είναι αναπαράσταση ή αντίδραση σε αυτές τις παιδικές εμπειρίες. Φυλακισμένοι της παιδικής ηλικίας ή απελευθέρωση από αυτά τα δεσμά που κουβαλάμε.»

Λίστα κομματιών:

 1. 72 Seasons
 2. Shadows Follow
 3. Screaming Suicide
 4. Sleepwalk My Life Away
 5. You Must Burn!
 6. Lux Æterna
 7. Crown of Barbed Wire
 8. Chasing Light
 9. If Darkness Had a Son
 10. Too Far Gone?
 11. Room of Mirrors
 12. Inamorata

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Screaming Suicide» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση