Οι MÉLANCOLIA κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «HissThroughRottenTeeth» και βίντεο για το τραγούδι «God Tongue».

You are currently viewing Οι MÉLANCOLIA κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «HissThroughRottenTeeth» και βίντεο για το τραγούδι «God Tongue».

Χθες (Παρασκευή, 21 Απριλίου) το Blackened Dethcore σχήμα MÉLANCOLIA, με έδρα την Μελβούρνη, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του «HissThroughRottenTeeth» μέσω της Greyscale Records (AUS/NZ) και της Nuclear Blast Records (Rest of World). Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η μπάντα παρουσίασε ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το «God Tongue», το οποίο δημιουργήθηκε από την Jackson Webster Visuals.

Το «God Tongue» μοιράζει απόκοσμες εικόνες ενός θνητού τερατουργήματος. Το κομμάτι παρατηρεί την οργανωμένη θρησκεία και καταδικάζει όσους ακολουθούν για τους λάθος λόγους.

Βυθίζοντας τους ακροατές σε μια βασανιστική ιστορία γέννησης, ζωής και θανάτου, το «HissThroughRottenTeeth» ακολουθεί μια έκπτωτη θεότητα, που εκδιώχθηκε από ένα θεϊκό βασίλειο και αντιμετώπισε την τιμωρία της μετενσάρκωσης ως άνθρωπος με πλούσιες γνώσεις, αλλά απογυμνωμένος εντελώς από τη δύναμη.

Ο τραγουδιστής Alex Hill σχολιάζει: «Ουσιαστικά το άλμπουμ μιλάει για τον πόνο της ύπαρξης και για το πώς δεν έχουμε κανένα λόγο για τον ερχομό μας σε αυτόν τον κόσμο.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Louis Braquet

Το άλμπουμ διατρέχει διάφορα στάδια της άθλιας ύπαρξης της θεότητας, καταδικασμένης να επαναλαμβάνει έναν οδυνηρό κύκλο για όλη την αιωνιότητα. Οι MÉLANCOLIA βυθίζουν τα δόντια τους στην τερατώδη ιστορία τους με ανατριχιαστικά περάσματα, γκρουβάτες και γκροτέσκα visuals, σκορπίζοντας τον απόλυτο τρόμο μέσα από τη μουσική τους.

Αφού καθιερώθηκαν μόλις πέρυσι με το κορυφαίο τους single «Horror_Ethereal», η μπάντα ανακοίνωσε φέτος τον Φεβρουάριο την υπογραφή της στην Greyscale Records για την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία και στην Nuclear Blast για τον υπόλοιπο κόσμο. Οι MÉLANCOLIA μπορεί να είναι φρέσκοι, αλλά απέχουν χιλιόμετρα από τη γραμμή εκκίνησης, καθώς το τετραμελές συγκρότημα έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό ήχο που τους έχει ήδη εκτοξεύσει.

Οι MÉLANCOLIA ηχούν μια βασανισμένη οντότητα παγιδευμένη στα νύχια της απόγνωσης, της αγωνίας και της εκνευριστικής μελαγχολίας. Σαν αγγελιοφόροι του σκότους, ο Alex Hill παίρνει τη θέση του στην πρώτη γραμμή ως τραγουδιστής, ο Joshua Taafe και ο Billy Morris εντάσσονται στο σχήμα ως κιθαρίστες με τον Mason Page στα τύμπανα. Περνώντας τις πύλες του 2023 με ορμή, οι MÉLANCOLIA έδωσαν την πρώτη τους συναυλία με τους THY ART IS MURDER στην Decade Of Hate Australian Tour περιοδεία τον Ιανουάριο μαζί με τους STARVE και τους JUSTICE FOR THE DAMNED.

Λίστα κομματιών:

  1. Horror_Ethereal
  2. Dread Will Follow
  3. GOD TONGUE
  4. When Shovels Drag On Concrete
  5. The Hands That Tied The Noose
  6. [Inure]
  7. HissThroughRottenTeeth
  8. …a cold static eulogy

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «God Tongue» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση