Οι MEGADETH διασκευάζουν το «Delivering The Goods» των JUDAS PRIEST!

You are currently viewing Οι MEGADETH διασκευάζουν το  «Delivering The Goods» των JUDAS PRIEST!

Η διασκευή των MEGADETH για το «Delivering The Goods» των JUDAS PRIEST, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά τον περασμένο Νοέμβριο για να γιορτάσει την είσοδο των PRIEST στο Rock And Roll Hall Of Fame, είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις streaming πλατφόρμες.

Ο πρώην κιθαρίστας των MEGADETH, Marty Friedman, ανακοινώθηκε ως special guest για την εκδήλωση των MEGADETH «They Only Come Out Αt Night», μια συναυλία με livestreaming που έχει προγραμματιστεί για την εμβληματική αίθουσα Budokan του Τόκιο, στις 27 Φεβρουαρίου. Η συναυλία θα είναι η πρώτη εμφάνιση των MEGADETH στο Budokan και ο frontman Dave Mustaine δήλωσε στο Rolling Stone ότι ο Friedman θα ακολουθήσει τη μπάντα στη σκηνή για τρία τραγούδια κατά τη διάρκεια του encore.

Αναφορικά με την διασκευή ο Dave Mustaine έχει δηλώσει:

«Δεν είχα ιδέα πόσο πολύ είχαν επηρεάσει το παίξιμο της κιθάρας μου ο Glenn Tipton και οι JUDAS PRIEST, μέχρι που πρόσφατα διασκεύασα το ‘Delivering The Goods’ με τους MEGADETH και κατάφερα να επαναλάβω όλα αυτά τα κιθαριστικά riffs. Ήταν πραγματικά αποκαλυπτικό για μένα πόσο πολύ με είχε επηρεάσει το παίξιμο του Glenn.

Θυμάμαι όταν ζούσα με τη μητέρα μου και μετακομίσαμε στη μεσαία μου αδελφή – έχω τρεις μεγαλύτερες αδελφές – και ήταν παντρεμένη με έναν αστυνομικό που ήταν αρχηγός της αστυνομίας σε μια πόλη που λεγόταν Stanton στην Καλιφόρνια. Μπήκε στο σπίτι του και άκουσε τους PRIEST να βροντοφωνάζουν στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόμουν με τον γιο τους – αυτή ήταν η πρώτη φορά που υπερασπίστηκα το Μetal. Και όταν έφυγε, ξέρετε τι έκανα; Έβαλα τον δίσκο ξανά να παίζει.»

Μπορείτε να ακούσετε τη διασκευή των MEGADETH για το «Delivering The Goods» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση