Το ιαπωνικό Black Metal project DEATHROLL υπογράφει με τη Wormholedeath.

You are currently viewing Το ιαπωνικό Black Metal project DEATHROLL υπογράφει με τη Wormholedeath.

Οι οπαδοί της Extreme Metal μουσικής έχουν κάτι να περιμένουν αυτό το καλοκαίρι, καθώς το ιαπωνικό Black Metal μονομελές συγκρότημα DEATHROLL, ανακοίνωσε την υπογραφή συμβολαίου με τη Wormholedeath. Το άλμπουμ, με τίτλο «Japanese Extreme Metal Art», αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 7 Ιουλίου και υπόσχεται να προσφέρει μια δυνατή και έντονη εμπειρία.

Οι DEATHROLL είναι το πνευματικό παιδί του Kazu, ο οποίος κατάγεται από το Iwaki, της Fukushima, και δημιουργεί μουσική από το 2012. Είναι τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός που έχει κυκλοφορήσει αρκετά άλμπουμ, μεταξύ των οποίων τα «荒涼», «Brainwashing», «破壊» και «Z.K.K.». Οι DEATHROLL έχουν έναν χαρακτηριστικό ήχο που απεικονίζει το σκοτάδι του jet black και είναι γνωστοί για το γεγονός ότι ραγίζουν καρδιές με τους δυνατούς στίχους και τη μουσική τους.

Ο Kazu σχολιάζει: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την υπογραφή μας με τη Wormholedeath για την κυκλοφορία του νέου μας άλμπουμ. Ελπίζουμε ότι περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα γνωρίσουν τους DEATHROLL στο μέλλον! Ελπίζουμε να ακούσετε αυτό το άλμπουμ και να νιώσετε τον ισχυρό ιαπωνικό τρόπο ζωής.»

Το «Japanese Extreme Metal Art» αποτελείται από τον Kazu στην κιθάρα και τα φωνητικά, με την υποστήριξη του ONITAKE στο μπάσο, του TSUKAMOTO στα τύμπανα και του MIZUTANI στα πλήκτρα. Το άλμπουμ υπόσχεται να προσφέρει μια απόδοση υψηλής ενέργειας που θα αφήσει τους οπαδούς να θέλουν περισσότερα. ‘Ένα επικό και αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο του ιαπωνικού Black Metal.

Λίστα ταργουδιών:

  1. Lady Banks
  2. The grey life
  3. Lost in confusion
  4. The torture of lying
  5. False images of isolation and depravity
  6. The lion’s den

Για να πάρετε μια γεύση από το τι πρόκειται να ακολουθήσει, μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο των DEATHROLL για το «The Torture Of Lying»:

Αφήστε μια απάντηση